Американски митничар бърка Камелия с проститутка?

Митнически служител на американското летище погрешно взел Камелия за проститутка, твърдят от вестник "Стандарт". Нелепият инцидент се случил при пътуването на изпълнителката до САЩ, с което тя зарадва винаги мечтаещите за попфолк звуци родни емигранти.

Причина за скандалната квалификация станало ексцентричното облекло на певицата, което консервативният служител изтълкувал неправилно.

След като установил, че пътничката е от България, той извадил своя снимка с две проститутки и заявил, че се запознал с тях при престоя си в Златни пясъци.


"Жените в България имате много дърва пред огнището", позволил си да отбележи той на жаргон, безпардонно вменявайки промискуитетно поведение на певицата.


Тъй като Камелия за съжаление не боравела достатъчно добре с английския език, безпочвените твърдения на американския чиновник останали без последствия.


Това не било единственото неприятно изживяване отвъд Океана за популярното лице на "Плейбой". "В Ню Йорк и Чикаго ямите са като кратерите на Луната", изразява недоволството си от местните пътища, стъпвалата къде ли не изпълнителка.


"В бутиците им продават все боклуци. Дизайнерите им шият безформени торби, като на дядо Петко костюма", пък е коментарът й за нивото на американската мода.
Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини