Състезание между ясновидци пуска БТВ

Гадателите ще разкриват убийства, ще търсят заровени хора.


Невероятно състезание се подготвя в bTV. Такова предаване досега не е пра­вено у нас и ще привлече вниманието на зрителите, които се интересуват от паранормални явления и от хора със свръхесте­ствени способности. По­редицата е озаглавена "Битката на ясновидци­те" и се е радвала на фено­менален успех във всички държави, в които е излъч­вана. Форматът е англий­ски и дори консерватив­ните британци са били

смаяни от победителката в тяхното състезание. На финала жената е била вкарана в гараж с 50 авто­мобила, но в багажника само на един от тях е има­ло скрит човек. Ясновидката без проблем е откри­ла точно тази кола. Невероятно, но факт.


У нас предаването ще върви в десет епизода. За състезанието ще се обяви кастинг и на кандидатите ще бъдат поставяни раз­лични задачи. Ще им раз­решат да си носят уреди или приспособления, с които виждат в бъдещето. Техните способности пък ще се оценяват от жури, в което са поканени криминалист, психолог и илюзионист.

Какво всъщност ще правят ясновидците? Те ще търсят например зако­пан човек в гора. Обучено куче го открива за 4 мину­ти, барета - за 11, а за кол­ко с тази задача ще се справи един гадател у нас, ще се разбере по време на състезанието.


От съдебните архиви ще се вадят заплетени случаи и хората със свръхесте­ствени способности ще трябва да разкриват убий­ства.

Снимките на предава­нето няма да са в студио, а ще се обикаля цяла Бъл­гария. Целта е наистина да се открие най-добрият ясновидец у нас. Сега, както е известно, много хора се представят за та­кива и мамят зрителите, гадаейки им от екрана. Състезанието "Битката на ясно­видци­те" всъщ­ност ще помогне да се устано­ви кои са мошеници.


Очаква се в българския вариант, който трябва да стартира в средата на март, да се включат меж­ду 8 и 12 гадатели. За во­дещ е поканен познатият ни от играта "Руска рулетка" Ники Георгиев. Продуцент на проекта пък е компанията "Глобъл филм", която прави "Великолепната шесторка", "Море от любов", "Господари на ефира" и "Игра за милиони".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини