Хю Хефнър: Ще правя секс до 100 г.

"Ще продължавам да правя секс поне до 100 години", зарече се легендарният издател на "Плейбой" Хю Хефнър. "Имам си три жени, тв шоу и популярно мъжко списание. Какво му трябва на човек", кефи се 81-годишният мачо.
Прочутото имение на вечния Хю носи името на списанието му.

Неуморният дядо живее там с трите си спътници в живота - Холи Медисън, Кендра Уилкинсън и Бриджит Маркуард. Открито заявява обаче, че е готов да се посвети единствено на благоверната Холи. "Мисля си, че с нея бихме могли евентуално да имаме чудесна моногамна връзка. Чудите се дали Кендра и Бриджит са наясно с намеренията ми? Разбира се. Те двете са тук по съвсем различни причини", обяснява митичният издател.


Неотдавна пък Кендра разкри, че Хефнър не можел вече да я задоволява сексуално. 22-годишната плеймейка се оплака публично, че трябвало да разчита на сексиграчки, защото старият Хю я оставял да го чака твърде дълго самичка в спалнята. "Аз съм на 22 и животът е пред мен.

Предстоят ми много, много години сексприключения. И въпреки това и на мен като на всяка друга жена ми трябва вибратор", споделя Кендра.

Източник: standartnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини