Елица Тодорова омая и Паулу Куелю

Известният бразилски писател Паулу Коелю е поредната влятелна личност, очарована от гласа и темперамента на певицата барабанистка Елица Тодорова. Писателят, продал над 50 милиона копия от книгите си, преведени на 56 езика, в 150 страни е автор на култовите романи "Алхимикът", "Захир", "Единайсет минути" и др.

В шоуелита той е известен освен с духовният си характер и с изтънченият си вкус към красивите жени, които често са главни героини в хитовите му романи.

Пауло се свързал с Елица чрез интернет и въодушевено споделил че "силно иска да я слуша и гледа на живо" Кореспонденцията била проведена непосредствено след концерта на Елица и Стоян в Париж.

Преди около месец дръм двойката ни гостува с президента Първанов във Франция, на генералната среща на ЮНЕСКО. Пауло който също е член на ЮНЕСКО, споделил разочарованието си при новината, че докато Елица е пяла в Париж той е бил в Бразилия.

Елица от своя страна го е поканила да бъде специален гост на концерт спектакъл, който предстои на дуета във Франция през пролетта на 2008.

Сред почитателите на чаровницата Елица Тодорова са и други уважавани световни личности като Принц Албер от Монако, Шведското Кралско семейство, Арабел Караян, а от българските звезди самата прима Лили Иванова, Мариус Куркински, Васил Найденов, Райна Кабаиванска, Христо Стоичков, президентът Първанов, Анна Томова Синтова, сумистът Калоян Махлянов-Котоошо и др.

Малцина са тези които знаят че уникалната певица с космически глас и дивите барабани е пяла и е сурвакала и другаря Тодор Живков в далечната 1983 година когато тя е била на 7 години.

През 2007 Елица и Стоян станаха първите български музиканти които се сдобиха с ВИП Фен клуб оглавен от самиат президент Първанов.

Непосредствено след грандиозният им успех в Евровизия, гръцката музикална телевизия обяви Елица за "богиня" и им връчи награда за Най-добър видеоклип към Вода.

Елица Тодорова е носителка на приза Жена на годината в категория музика за 2007 г, на приза Кристална Лира 2007.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини