Заслужено признание за Елица

     В организиранатаот община Кърджали надпревара за „Спортист на годината“, в категория „Юноши – девойки“, възпитаничката на Професионална гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“ – Кърджали, Елица Георгиева Тодорова получи признанието на клубовете, журналистите и гражданите, които я поставиха на пето място. Ели спечели 972 гласа и се класира на първо място в онлайн анкетата за приза „Спортист на годината“, организирана от Община Кърджали.

     От години тя тренира в Клуб по спортна аеробика – Кърджали, с треньор Мартина Маринова и се представя блестящо на състезанията, организирани за тази дисциплина.

     Тази година на 17 април в Държавното първенство за Клас Б Ели се класира на II-ро място. Зае I-то място в Националния турнир „Купа АМД“ за Клас Б, проведен на 26 юли. В Държавното отборно първенство на 23 октомври отново бе на I-во място.

     Участието на Елица в общоучилищния живот също е интензивно. Тя е постоянен член на екипа, обслужващ дейностите, свързани с кетъринг услугите, предлагани от гимназията ни. Незаменим член е на Клуба за театрални изяви в гимназията, често е водеща на общоучилищни тържества.

     Ръководството на ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“, учителите и съучениците на Ели сърдечно я поздравяват за заслуженото класиране в „Спортист на годината“, като ѝ пожелават много здраве и неугасим ентусиазъм в покоряването на нови успехи в училище и в спортната зала.

Това съобщиха от ръководството на гимназията.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини