Иван показа как се прави на Йордановците

    Бай Иван Фотото отново блесна с щура идея - ден преди собствения си имен ден и навръх Йордановден, той се съблече и овъргаля в снега. Ветеранът-спортист винаги е демонстрирал здрав дух в здраво тяло. На 87 години той продължава да се хвали с феноменална физическа форма и да приканва всички за здравословен живот и поддържане на тялото със спорт. Освен че продължава да участва във какви ли не спортни състезания, Иван Иванов- Фтото преди две години превърна чакалнята на бившата автогара в спортна зала за тенис, шахмат и фитнес и е направил разчет по какъв начин ще отбележи всеки свой рожден ден до навършването му на 100 години.

    „Какво ги показват тези млади момчета как влизат в басейна- почти възмутено коментира ентусиастът – вижте им бирените коремчета, а са още млади.

    След това с гордост показва снимките как по гащета“плува“ в снега и почти по детски се радва на бялата покривка. Той не пропуска да отбележи и спортните си постижения, които са толкова много, че е трудно да бъдат запомнени. Факт е, че във своята възрастова група бай Иван е без конкуренция. Преди няколко месеца Общинският съвет в Първомай му отпусна сума, с която той да продължи подготовката си и участията в различни лекоатлетически форуми за ветерани.

    Облечени с топли якета и увити с шалове поздравяваме Иван Иванов за именния му ден и му пожелаваме все така младо сърце, силен дух и здраво тяло. На многая лета!

    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини