6 популярни дамски прически и какво разкриват те за притежателките си

    Може да сменяте дрехите и аксесоарите си всеки ден, но не и прическата. Косата издава доста тайни и често е отражение на вътрешната същност. Може да изглеждате скромно в обикновена рокля, но прическата пикси ще издаде дивата ви страна. Ще се спрем на някои от тайните, които косата разкрива на света.

    1. Чуплива коса

    Къдревата коса е трудна за подръжка. Нуждае се от редовно третиране с шампоан и балсами. Жените с дълги вълнисти коси са женствени и шик. Изглеждат великолепно. Обичат да се обличат безупречно и обикновено задават новите тенденции.

    Тази прическа е подходяща за жени със слаби лица, дори и челото да е широко.

    2. Дълга права коса

    Тази прическа издава младежкия и непринуден дух. Притежателките и често биват определяни от мъжете като жени с ниски разходи за поддръжка. Те се чувстват комфортно у дома си, в крайпътна сергия, както и в 5-звезден ресторант. Имат безгрижен вид. Дългата права коса в комбинация с красива рокля, придава доста секси вид. Не е подходяща за жени с малки лица.

    Препоръчва се за жени с дълги и слаби лица.

    3. Прическа боб

    Тази прическа е характерна за фокусирани жени, които не търпят глупости, излъчват сила, елегантност и личен стил. Това е обикновена прическа, която на практика не изисква определен стайлинг. По-подходяща е за кръгли лица.

    Острите краища на прическата боб подхождат перфектно на по-кръгли лица като им придават драматичен вид.

    4. Ултра къс боб

    Никога не бъркайте обикновения боб с ултра късия боб. Тези жени се различават като деня и нощта. Ултра късия боб символизира самоуверената жена със силен сексапил. Тя има личен стил и никога не следва чужди правила.

    Тази прическа е подходяща за жени с добра костна структура. Късата коса привлича вниманието към високите скули и перфектната челюст.

    5. Бретон

    Бретонът се смята за секси и шик. Но всичко това не бива да ви заблуждава за личността на жената. Тези представителки на нежния пол имат силни характери, но харесват и женската си страна. Бретонът придава нов вид без да се налага да се жертва дължината на косата.

    Тази прическа е подходяща за жени с големи чела, защото бретонът помага за прикриването им.

    6. Прическа пикси

    Смята се, че тази прическа е много дръзка и смела тъй като е трудна за поддръжка. Пикси символизира уверената жена, готова да заслепи света със самоувереността си.

    Прическата е подходяща за малки и овални лица.

    Сега когато знаете, какво разкрива косата за вас, изберете си прическа, която най-добре да отговаря на характера ви.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини