Юношите на „Арда 1924 – Юнак” разгромиха с 9:0 „Траките” (Скутаре)

    Юношите старша възраст на „Арда 1924- Юнак” разгромиха с 9:0 връстниците си от „Траките” (Скутаре, Пловдивско) в мач от първия кръг в зона „Пловдив”. Това бе първа победа за новосформирания клуб, където играят футболисти от Кърджали, Ардино и Черноочене. Двубоят се игра на градския стадион в Ардино в рамките на есенните културни празници. Сред зрителите бяха и кметът на общината Ресми Мурад и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.

    През целия мач възпитаниците на треньора Васил Визев показаха по-добра игра и заслужено спечелиха. Головете реализираха Александър Дайов (2 гола), Емре Емин, Даян Ангелов, Толба Хатиб, Джан Нилюфер, Мющеба Тоска, Енвер Мехмед и Николай Аргатов.
    След мача наставникът на „Арда 1924 – Юнак” Васил Визем сподели, че е останал доволен от играта на тима. „Целта ни е да обиграем юношите и да ги изградим като основа за бъдещ мъжки отбор в областта. Впечатлен съм от прекрасно създадените условия на стадиона в Ардино. Поздравявам ръководството на общината в лицето на кмета Ресми Мурад за подкрепата им към новосъздадения отбор”, заяви Визев.

    Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини