Белият кораб остава без капитан и боцман,целят се в кметски кресла

    Белият кораб в Кърджали остава без капитан и боцман. Областният управител Илия Илиев и заместникът му Румен Младенов  излизат веднага след празниците в платен отпуск  за да се включат в предизборната надпревара  за кметските столове в Кърджали и Кирково.Срокът за регистрация на кандидатите за кметове е 22 септември. От 23 септември двамата оставят Белия кораб в ръцете на свой заместник.Единият от вариантите е това да е зам.-областния управител Силвие Ахмед.Не е изключено обаче да бъде шеф на дирекция или външен човек с опит.

    Областният управител Илия Илиев не коментира казуса. Той посочи,че лично ще издаде заповед  и ще посочи свой заместник. Това се практикува когато губернаторът е в отпуск.При смяната му заповедта се издава от Министерски съвет.

    Ще припомним,че по време на визита на председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, двамата първи мъже в областна администрация бяха посочени като претенденти за кметските столове в Кърджали и Кирково. Надаваме се на две кметски места на общини в областта, сподели пред журналисти Цветанов.

    Георги Кулов

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини