Канят кърджалийчетата на Великденски празник пред храма "Св.Георги Победоносец"

Община Кърджали и Обединен детски комплекс канят децата и техните родители на Великденски детски празник на 12.04.2015 г. от 11 ч. в градинката пред църквата "Св.Георги Победоносец". Празникът ще започне с благословията на отец Петър.
В програмата ще участват клоуна Роко Коко, Детска вокална група "До Ре Ми" към ОДК с ръководител Милослава Славова и Фолклорен танцов състав „Тракийска младост” при читалище "Родопски фар" с ръководител Георги Бояджиев. За децата ще има конкурс за най-здраво великденско яйце.
По традиция на Великден се провежда и дарителска кампания организирана от Детски и младежки парламент към ОДК. И тази година фирма "Яйцепром" от с.Глухар дари за празника 500 яйца. Великденски козунаци ще дарят фирмите "Роси" и „Компакт”. Яйцата ще бъдат боядисани в ОДК на 9 април /четвъртък/ от 11 ч. от Детски и младежки парламент и други клубни форми с ръководители Нели Карабашева и Марияна Бекриева. Боядисаните яйца и дарените козунаци ще бъдат раздадени на 12.04. /неделя/ на всички присъстващи на Великденския детски празник.
За всички деца присъстващи на празника ще има лакомства осигурени от Община Кърджали.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини