Детето, намерено край Пасарел, най-вероятно е убито на друго място

Детето, чийто труп беше открит в куфар в Пасарел, е убито другаде. Предполага се, че куфарът е изхвърлен от моста, а след това теченията са го довлекли на брега. Това съобщава bTV, позовавайки се на свои източници.

Детето е на видима възраст около 5 години, с ръст 112 см, тъмно кестенява коса, кафяви очи и светла кожа. Тялото е било открито от туристи във вилна зона край Пасарелското езеро. Наблизо няма постоянно живеещи хора.

Езерото е точно на пътя, но преди селото и по него се стига по въжен мост. За да се стигне до мястото, където е открит куфарът с тялото, трябва да се ходи по тясна пътека. По-рано пред ПИК кметицата на Пасарел Наталия Александрова заяви, че цялото село е в шок от случилото се. В самото село няма липсващо дете, предаде БНТ. От полицията отправят апел към социални институции, детски градини, съседи и близки за предоставяне на информация за дете в неизвестност, отговарящо на описанието. Информацията е от изключителна важност за установяване самоличността на детето и за разкриване на извършителя на тежкото криминалното деяние, подчертават от полицията. Всички граждани, които разполагат с данни, могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини