Венцислав Момчилов е новият директор на ОД на МВР-Кърджали

Венцислав Момчилов

Досегашният началник на полицейското управление в Кърджали Венцислав Момчилов е временно преназначен за директор на ОД на МВР-Кърджали със заповед на вътрешния министър Веселин Вучков. Днес новият директор бе представен пред ръководния състав от зам.-главния секретар на МВР Георги Костов.Според Костов новият шеф на ОД на МВР има внушителна професионална биография.

Венцислав Момчилов е роден през 1973 година в Кърджали. Той е бакалавър по педагогика от ПУ “Паисий Хилендарски” и магистър по право от Великотърновския университет “Св.св. Кирил и Методий”.

В системата на МВР е постъпил през 1994 година, като е минал през всички нива на служебната йерархия. През 2004 година оглавява полицейския участък в Черноочене. През 2010 година е назначен за началник на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” в ОД на МВР. От месец ноември 2012 година става началник на най-голямото полицейско управление в областта в Кърджали.

Моите приоритети ще бъдат изцяло съобразени с тези спуснати в началото на годината от ръководството на Министерството на вътрешните работи.Оперативната обстановка в Кърджалийска област е динамична и се провеня постоянно.Ще акцентираме преди всичко на уличната престъпност.От борбата с нея трабвя да тръгнем.Става въпрос за продажбата на наркотици,кражбите,грабежите.Това заяви пред журналисти новият директор на Областната дирекция на МВР Венцислав Момчилов.

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ан
    анонимен_1424367086
    0 -2
    19:25, 19 фев 2015
    Венцислав Момчилов е мн културен мъж и нищо по горе написано не е вярно.Аман от хейтъри,честито на г-н Момчилов
Последни новини