Забравената от Бог и всички управляващи улица „Вела Пеева”

Това не е „швейцарско сирене”, а е улица „Вела Пеева”. Улицата, коята бе забравена и продължава да бъде такава и до сега от всички управлявящи. На растояние от около 90 метра има над 30 дупки, пропаднал капак на шахта и насъбран пясък по улицата. Тази улица не е почиствана от години от фирми отговарящи за тази си дейност. Живущите на тази улица се възмущават от пълното безхаберие на управляващите. Хора и автомобили се разминават на косъм. Шофьори предлагат хората, които имат камъни в бъбреците да минат с автомобил по тази улица и може би ще си ги разбият, без да ходят при доктори. А тези, които си счупят колата спокойно може да осъдят общината.
Всички отговорници бягат като дявол от тамян и нещат да чуят за тази отсечка. Жителите на тази улица вече се възмущават, всеки път някой се появява по време на някаква предизборна кампания и обещава, но после кучета ги е яли, забравят. Имаше проект за смяна на водопровода и след появата на нова политическа партия е спрян проекта, пак обещания и пак забравени. Искат да плащаме и плащаме данъци на общината, винетки, данък на МПС и за какво, да имаме дупки наподобяващи като след бомбардировки.
Надяваме се, че ще бъде ремонтиран този участък и ще се положи истински асфалт, а не някой асфалт който дъждът да го измие. Виждали сме ги и ги знаем, кои фирми полагат такива настилки. Дано се запълнят тези дупки до пролетта, че тази година е пак изборна година, но този път няма да им вярваме на лъжите им.

Жители на ул ”Вела Пеева”

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини