Награждават отличниците в „Цветна олимпиада“ в Кърджали

Гост на тържеството в Дома на културата ще бъде един от учредителите на Сдружение „България си ти!“ рок изпълнителката Милена Славова

Образователната инициатива „Цветна олимпиада“ награждава отличници от професионални, езикови и частни гимназии, премерили знания по български език и литература, английски, немски и френски езици, математика и информационни технологии. В Кърджали награждаваното ще бъде на 22 януари от 16 ч. в Дома на културата, съобщават организаторите от Сдружение „България си ти!”.

Образователната инициатива „Цветна олимпиада“ през месец януари се проведе в областите Пловдив, Хасково, Кърджали, Стара Загора и Смолян.

Победителите в съревнованието ще бъдат наградени от обществени личности, представители на ръководствата на общините-домакини, ръководствата на РИО, почетни членове на Сдружение „България си ти!“. Гост на награждаванията ще бъде един от учредителите на Сдружение „България си ти!“ – рок изпълнителката Милена Славова.

„Цветна олимпиада“ тази година е в Националния календар за извънучилищни дейности на МОН и Националния дворец на децата. Тя се осъществява със съдействието на РИО на МОН и в партньорство с Българска академия на науките, Софийски университет „Свети Климент Охридски“ и Асоциацията на учителите по български език и литература. Олимпиадата не би била възможна и без подкрепата на нашите приятели от Издателство „Просвета“ и верига магазини „Технополис“.

При сегашните награждавания общините също подкрепят инициативата.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини