Кметът сформира работна група за санирането в Кърджали

Със заповед на кмета на община Кърджали инж.Хасан Азис е назначена 6- членна работна група във връзка с изпълнението на Националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради. Председател на групата е архитект Танер Давуд, експерт в”Архитектура и регистър на строителните обекти”, членове са експерти от отделите”Архитектура и регистър на строителните обекти” и „Инвеститорски контрол и строителство”, както и двама юрисконсулти в администрацията.
Работната група ще има за задача да разяснява условията за кандидатстване по Националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради и необходимите стъпки за реализирането й, организирането на приема на документи за кандидатстване, оценка, одобрение/отхвърляне/ на внесените предложения. Ще подпомага и подготовкта на процедурите по избор на изпълнители по реда на ЗОП.
Предвижда се през следващата седмица да се организира информационен ден за домоуправители на панелни блокове, за да се разяснят процедурите по програмата за саниране. Датата, часът и мястото на срещата ще бъдат съобщени допълнително. Телефонът на който може да се получи информация за програмата е 0361 / 67 369.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини