Институциите в града удрят рамо на новия омбудсман

Расим Муса и Желязко Стефанов обсъдиха общи инициативи

За периодични срещи през годината и за съгласувани действия при решаване на проблемите на гражданите се договориха новоизбраният обществен посредник на община Кърджали Расим Муса и ръководителите на ключови институции в града. Това стана по време на опознавателни срещи по покана на омбудсмана, провели се през изминалата и началото на тази седмица.

Търсим допирни точки за взаимодействие при решаване на конкретни жалби на граждани. Видях искрена ангажираност в ръководителите на общински и държавни институции за съдействие на жителите на общината и областта в отговор на индивидуални и колективни жалби, сподели обществения посредник Расим Муса.

Омбудсманът на Кърджали се договори, държавни институции да предоставят свои разяснителни материали в неговия офис, които да са достъпни за гражданите.

По покана на обществения посредник Расим Муса се проведоха срещи с районния прокурор Желязко Стефанов, и.д..началник на Териториалното поделение на НОИ Наско Чернооков, директорът на Бюрото по труда Валентин Грудев, управителят на общинската фирма „Озеленяване,чистота и благоустройство” инж.Раид Идриз, началника на общинската служба „Земеделие” Тунджай Шукрю и директора на Обединен детски комплекс Златка Пеньова. Предстоят срещи с началника на РУ-Кърджали Венцислав Момчилов, на МБАЛ”Д-р Атанас Дафовски” д-р Тодор Черкезов и на областната дирекция „Земеделие” Йорданка Гочева.

Това съобщиха от офиса на обществения посредник Расим Муса.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    По
    потребител
    0 0
    15:06, 14 яну 2015
    А с директора на "Социално подпомагане" Ралев няма ли да се срещнете? А на селските кметове им обяснете, че не те дават социалните помощи и да не лъжат хората!!!
Последни новини