Свлачище на пътя за Смолян

Затруднено е движението по пътя Асеновград-Смолян, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура". Причината е активно свлачище в близост до пътното платно. Земната маса се е свлякла на 2 км от Асеновград в посока Смолян. 

До разчистване на скалните отломки е въведена забрана за камиони над 10 тона, които могат да ползват обходен маршрут Кричим - Михалково - Девин - Широка Лъка - Стойките, информират от Областната дирекция на МВР. За останалите автомобили движението се осъществява в едната лента на пътя.

Водачите да бъдат внимателни и да изпълняват разпорежданията на полицейските служители от районните управления в Асеновград и Смолян.

 

 

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    12
    123
    0 0
    18:13, 4 яну 2015
    Нищо ново под небето-разруха ,дупки,по една педя кал по пътищата, защото арендаторите по селата ползват междуселските артерии като собствени за тежките си машини!Питаме за тези 25г някой да се е "сбъркал" да ремонтира асфалта и крайпътните структури(мрежите в дадения случай по пътя за Смолян или да приложи нещо ново, което да е по-добро от старото,а?Ами не!Всичко е на изживявяне между селцата и малките градове сякаш ще се изселваме на друга планета или по-вероятното-да се унищожи всичко построено при социализма.За съжаление всичко новопостроено е с по-ниско качество и бързо се скапва......
Последни новини