Волен Сидеров на посещение в Москва

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е гост в руската Държавна дума, съобщиха от партийния пресцентър. От там обаче не посочват какъв е поводът за поредната визита на Сидеров в Москва, нито по чия покана е там.

Отбелязва се само, че лидерът на "Атака" е участвал в сутрешната среща с медиите заедно с депутати от фракцията на Либералнодемократичната партия на Русия и лидера й Владимир Жириновски.

Той заявил, че в България има много хора, които са приятелски настроени към Русия, но нямат възможност да изкажат своята позиция от висока трибуна. "Приемете от името на българския народ нашите най-сърдечни уверения, че геополитическите интриги на атлантическите играчи не променят мислите и чувствата на нашите съотечественици", е цитиран Сидеров в съобщението.

"За нас е важно да знаем мнението на българите", заявил Владимир Жириновски. "Изявленията и действията на ръководителите на държавата често влизат в противоречие с това, което иска народът. Българският народ ни е благодарен за това, че го освободихме от турско робство, но той беше въвлечен в коалиция срещу Русия в Първата и Втората световни войни, а сега го въвличат в икономическа война. И всичко това става чрез ръководителите на държавата. Днес в българските медии просто е невъзможно да се каже нещо в полза на Русия. Появи се мода на антируски изявления", отбеляза още Владимир Жириновски. Той добави, че подобни периоди е имало и в историята на други страни.

Източник: dnevnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ко
    колио
    4 -1
    19:51, 17 дек 2014
    този *********,какъв го дърви там,манафите му дойдоха малко.клепоух педал4о
  • 2
    Ве
    венко ангелов
    0 -1
    08:13, 18 дек 2014
    виж какво бе келеш ти вероятно си турчин за да пишеш такива идиотщини или изобщо не си ходил на училище Вземи се в ръце бе ГОВЕДО
Последни новини