Емил Димитров: Всичко от тефтера на Златанов е изпълнено

Всичко от тефтера на Златанов е изпълнено. Да се започне леко, после да се удари - все едно сме някакво само-мазо. Фактите са няколко: тефтер има, Златанов е писал в него. Всичко, което е написано, е изпълнено точно. Това заяви пред bTV бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров.

„Не съм имал усещане, че има пропукване като идея в ГЕРБ. ГЕРБ бе добра идея, но има изкривяване от Цветанов и Фидосова, а под тях са им машите като Златанов, Флоров. От ГЕРБ поискаха да видя тефтера. Повечето от ударените от тефтера обаче осъдиха комисията и паднаха обвиненията. Нещата от него са изпълнени както трябва”, обяви Димитров.

„Това не са всички страници от тефтерчето. Докато Емил Димитров беше фактор в ГЕРБ, не го притесняваха, а след като няма да е фактор, всичко се разви скоростно. Сигналът срещу мен бе подет и приключи за два месеца, след като не бях в правителство. Факт е, че това бе инструмент на управляващите. Мен, ако си спомняте, Бареков ме уведоми от ефира, че ще има атака. Той бе част от този инструмент”, каза Трайчо Трайков.

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини