Ердинч Хайрула: Гласувах за икономическо развитие и финансова стабилност

Ердинч Хайрула

Гласувах за икономическото развитие и финансовата стабилност на България. За  хората е добре да се запази приемствеността в управлението. Това заяви кандидатът за народен представител от листата на ДПС за 9 МИР-Кърджали Ердинч Хайрула , който упражни правото си на глас в родното си село Прогрес, Момчилградско. Хайрула дойде да гласува, придружен от сина си Волкан и малката си щерка Дилек. 

Не трябва да се допусне завръщането на проблематични коалиции и авторитарни модели на управление. За България и хората е добре да се запази приемствеността в управлението. Това е другото предизвикателство. Нашата политика ще продължава да бъде насочена към малките населени места. Такава е и европейска политика за намаляне на диспропорцията между регионите, каза още той на излизане от избирателната секция.

Хайрула добави още, че отношенията между държавата и бизнеса трябва да бъдат сложени на друга основа. „Държавата трябва да се превърне в коректен партньор. Това може да стане с подобряване на нормативната регулация на междуфирмената задлъжнялост, ограничаване на административния рекет върху бизнеса и корупцията“, бе категоричен кандидатът за народен представител от ДПС.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини