Кръговото кръстовище до автогарата в Кърджали с LED осветление

Кръговото кръстовище до автогарата в Кърджали има вече LED осветление. Инсталирани са 17 броя лампи. Община Кърджали съвместно с българската компания "СЕЙФ ПАРТ" монтираха високоефективно LED осветление на едно от най -важните кръстовища в областния град, откъдето минава автотрафикът за Маказа.

По мнението на специалистите новото осветление се отличава с изключително качество на изработка и иновативен дизайн с рефлектори, което гарантира 70% енергоспестяване, 5 години пълна гаранция и възможност за следгаранционно обслужване. Ефективността на LED осветителя e 88 lm/W, на светодиодите е 135 lm/W, отличава се също с висока защита от влага.

С поставянето на този модел LED осветител, Кърджали се нарежда до големи градове като Пловдив, Солун, Истанбул, Никозия, предпочели новите технологии за енергоспестяване, подобряване на качеството в уличното осветление и опазване на околната среда.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Жи
    жител на Кърджали
    2 0
    16:02, 5 окт 2014
    Целият град е потънал в тъмнина.Такова нещо като улично осветление просто няма почти никъде. Ако не се пребиеш в тъмното докато се прибираш, можеш да се гордееш, че Кърджали се нарежда до големи градове като Пловдив, Солун,Истанбул и Никозия.
Последни новини