Строителни фирми нерегламентирано оставят Кърджали без вода

 Във връзка със зачестилите спирания на водоподаването без предварително уведомяване на потребителите в град Кърджали информираме абонатите си, че това се дължи освен на спиране на водата за отстраняване от „В и К” ООД на обичайните аварии по водопроводната мрежа и на допълнителни нерегламентирани посегателства върху водопроводи и арматури от страна на изпълнителите на СМР на инфраструктурни проекти. Многократните проверки и разговори с ръководителите и изпълнителите на проектите, както и съставените констативни протоколи за регистрираните предизвикани аварии на ДМА, експлоатирани от дружеството, до този момент не дават очаквания положителен резултат.

 „В и К” е заявило и потвърждава своето желание за активно съдействие за безпроблемно и в график приключване на стартиралите проекти, но това не е оценено добросъвестно от страна на строителните фирми. Самоволното спиране на водата от тях без уведомяване на дружеството създава неудобство и напрежение, както на дружеството, така и на населението.

 С грижа за всички потребители на питейна вода и с цел предотвратяване на своеволни и самоуправни действия и предотвратяване на последващи аварии от страна на строителни фирми ръководството на „В и К” ООД Кърджали заявява категорично, че ще сезира компетентните органи за посегателства върху водопроводната мрежа и съоръжения, собственост на дружеството. 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини