Путин се разплака в Монголия (видео)

Президентът на Руската федерация Владимир Путин се разплака докато слуша руския химн в монголската столица Улан Батор, съобщи руският сайт by24.org.
По време на церемонията по посрещането на държавния глава на Русия в Монголия. Путин заедно със монголският му колега Цахиагийн Елбегдорж се качват на подиума пред монумента на Чингиз Хан, след което военния духов оркестър започва да свири националния химн на Русия, а Владимир Путин започва да бърши сълзите си с дясната ръка. Церемонията се предава на живо по местната национална телевизия.

Клипът с ревящия Путин бързо стана хит в интернет под заглавието: "Господаряв на света плаче". Припомня се, че преди време руският президент пак се разрева след победата на президентските избори през 2012 г. и тогава обясниха, че сълзите му били заради силния вятър, въпреки че такъв в Москва по това време нямаше никакъв. Коментира се, че може би Путин не е толкова железен и нервите му не издържат, особено след събитията през последните месеци.

Иначе по време на визитата му в Монголия са подписани редица двустранни споразумения, допълва by24.org. Русия ще вдигне ограниченията си върху вноса на животновъдна продукция от Монголия. Двете страни са се договорили да облекчат визовия режим помежду си и да подобрят сътрудничеството си в областта на въздушния транспорт. Подписани бяха споразумения в сферите на енергетиката, транспорта и инфраструктурата.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини