Мая Манолова излиза на протест срещу кабинета

Мая Манолова от БСП излиза на протест в Кюстендил заради уволненията на висши кадри в местната администрация от служебното правителство, което е "маша на ГЕРБ".
Тя обясни пред ТV7, че ще протестира утре от 17 ч. пред сградата на Регионално управление по горите в Кюстeндил, където е водач на листата на БСП.

Манолова вече заплаши с протести, ако кабинетът не спре с уволненията. Миналата седмица обясни, че ще организира протести срещу кадровата политика при следващото уволнение на експерт в Кюстендилско.

"Голямата афера на тези избори се казва Близнашки. Предизборната кампания на ГЕРБ се води от служебния кабинет, правителството на Близнашки е марионетка на Борисов", каза Манолова.Според нея за повече от 100 депутати от ГЕРБ в следващия парламент е абсурдно да се говори. Социалистката коментира, че повече от 4 партии няма да влязат в Народното събрание.

Манолова обаче се надява, че "истинската десница - Реформаторите, ще влезе в парламента".

"Достатъчно се опарихме от коалицията с ДПС, така че това едва ли ще стане отново", коментира Манолова въпросът за евентуално коалиране с БСП.

По думите й разликата между БСП и ГЕРБ е, че в трудна ситуация левицата може да поеме отговорност и да понесе негативите. 

Манолова коментира, че преди година и половина, когато, уплашен от протестите Бойко Борисов подал оставка, БСП поела отговорността да състави правителство заради хората, а не за да се върне непременно във властта.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    M.
    M.M
    3 0
    13:30, 4 сеп 2014
    Няма ли кой да ти обръсне главата пъча мръсна!!!!!!!! уууууууууууууууууууууу
  • 2
    Ff
    FF.112
    3 0
    13:43, 4 сеп 2014
    TRABESTIT.....zaplahvala tq...kogo be...tebe li 6te sluhat

Още новини

Последни новини