Бермудския триъгълник озадачи учени с кристална пирамида

Бермудският триъгълник, най-мистериозното място в света, а понякога и смъртоносно, в продължение на десетилетия е било цел на изследователите, които се опитват да разплетат редицата на мистериите скрити дълбоко в това загадъчно място.

Някои спекулират, че тук се случват странни природни аномалии, изчезват самолети и кораби. Други настояват, че това е зона на владение на напреднала неизвестна култура, която е оставила зад себе си фантастична технология, големи машини, които буквално изкривяват пространството и времето и отварят врати в други реалности.

Американски и френски изследователи са на път да направят монументално откритие. Кристална пирамида, отчасти прозрачна се намира на морското дъно от Карибския басейн, чийто произход и възраст засега остават неизвестни.

Тази пирамида според някои учени е доказателство, че Бермудският триъгълник е зона, в която е планирано да се създаде енергиен център, а също и за съществуването на древния — град държава Атлантида.

Според историята, пирамидата е била случайно открита през 1968 г. в зона близо до Бахамските острови, известна като „Езикът на океана“. Това име е получил заради формата на морското дъно от острова чак до дълбините на океана.

Изследователите имат теория, според която странна енергия се излъчва от дъното на океана и влияе на самолети, кораби и лодки. Ако легендарния град Атлантида наистина съществува, остатъците от него все още са недокоснати на дъното на океана. 

Източник: http://svetovnizagadki.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини