Ученици показаха точен мерник на стрелби в Момчилград

28 ученици и преподаватели от местните училища мериха сили на първото в Момчилград състезание по стрелба с малокалибрен пистолет. Проявата е по повод наближаващия Професионален празник на МВР - 5 юли.

Джанан Муса от Професионална гимназия по машиностроене и лека промишленост „Васил Левски“ завърши на първо място в индивидуалното класиране при момичетата. Деветокласникът Синан Али от СОУ „Н. Й. Вапцаров“ пък пребори конкуренцията при момчетата.

В отборното класиране първите три места заеха ПГТХВП „Св. Св. Кирил и Методий“, ПГМЛП „Васил Левски“ и СОУ „Н.Й. Вапцаров“.

В индивидуалната надпревара сред учителите с най-точен мерник се отличи Сабит Топчански. За победителите бяха осигурени грамоти и награди от община Момчилград.

Ангел Филипов, инспектор от „Детска педагогическа стая“ сподели своето задоволство от изключително големия интерес към състезанието и изрази надежда, че ще се превърне в традиция за момчилградчани. Той отправи специални благодарности към община Момчилград и ГПУ-Момчилград за съдействието им за осъществяването на турнира.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини