Хлапе откри мумия, висяща на колан в гардероба

Разказваме ви истинска история, а не сцена от нов хорър-блокбастър. Така започва статията в американското издание KFOR, която разказва за ужаса на едно хлапе, открило труп в призрачна къща.
В един мързелив неделен следобед в Дейтън, щата Охайо 12-годишно момче, придизвикано от приятели, се осмелява да влезе в призрачна къща, изоставена от години. Хлапето пристъпва на пръсти из мрачните прашни помещения на дома, в който никой не е влизал или излизал от сума време, и се озовава пред огромен старинен гардероб. Отваря го, а вътре на кожен колан виси обесена мумия, пише още KFOR.

По-късно мъртвецът е идентифициран като 53-годишния Едуард Брънтън. Според властите той е мъртъв от цели пет години – а за мумифицирането му силно са спомогнали липсата на слънчева светлина, хладът в гардероба, както и ниската влажност. Аутопсията е категорична – престъпление няма, смъртта е настъпила чрез самообесване.

12-годишният хлапак обаче дълго няма да забрави зловещия спомен. Първоначално той решил, че на закачалка виси кукла или манекен. После обаче разбрал какво става, изскочил с викове от къщата и отишъл право при майка си, която се обадила в полицията.

Източник: Блиц

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини