Малките шампиони от „Славейков” отново на Републикански финали

Отборът по волейбол на СОУ „Петко Рачов Славейков” за момчета 5-7 клас се класира за републиканските финали, след като днес спечели безапелационно зоналния турнир, провел се в Кърджали. Безапелационен първенец стана отборът на училището за шампиони СОУ „Петко Рачов Славейков”, който победих и двата си съперника ОУ „Алеко Костантинов” /Димитровград/ и ОУ „Георги Кирков” /Казанлък/ с по 3:0 гейма.
Нашите момчета бяха в състав: Симеон Топузлиев, Петър Петров, Кирил Боев, Димитър Гайдаджиев, Мерсин Хасан, Мюмюн Емин, Тодор Топалов, Стефан Башев, Никола Чолаков и Симеон Стиров с треньори Павел Митев и Димитър Гочев. Действащата волейболна школа в училището може да се похвали с класирането и на четирите си волейболни отбора на финали: училищните отбори 5-7 клас; 8-10 клас и клубните отбори до 13 и до 15 години. Финалите за 5-7 клас са в гр. Исперих на 5-8 юни. Припомняме че миналата година същият състав стана клубен шампион на България. Треньорът на момчетата сподели, че очаква достойно представяне на финалите. При момичетата първенец стана отборът на СОУ „Отец Паисий’’ - Кирково.
Благодарим на Община Кърджали и Регионалния испекторат на образованието за прекрасната организация на турнира. Награждаването извърши старши експертът по ФВС Войко Войнов. Пожелаваме успех и на двата отбора от област Кърджали.
Сонер ЯШАР

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини