Паисиевци сътвориха празник на цветята

На 28 април 2014 г. СОУ „ Отец Паисий“ се включи активно в различни инициативи и събития,посветени на Земята и природните забележителности в област Кърджали. Паисиевци присъстваха на празника по покана на Община Кърджали и Обединен детски комплекс.
Малките ни художници нарисуваха своите виждания за опазването на природата и околната среда. Изложбата бе подредена пред площадката на градската градина и отново творбите им бяха отличени като най-добрите от публиката, присъстваща там.
Истински празник на цветята сътвориха с аранжировката си на флорални композиции ученичките от СОУ „ Отец Паисий“ Никол Москова, Кристина Георгиева и Симона Георгиева, окуражавани и подкрепяни от г-жа Северина Вълчева.
Детски фолклорен състав при СОУ „ Отец Паисий“ с ръководител г-н Настев повдигна настроението с пъстър хоровод и Пайдушко хоро.
Вокална група „ Звънче“ затвърди с изпълнението си скорошната награда от Панагюрище и децата пяха сърцато, раздавайки се за всички присъстващи.
Модерен балет „ Междучасие“ привлече връстници от всички училища в областта, като прикова вниманието им чрез елегантност и стил.
Водещата Елена Георгиева изпълни английската песен „Hallelujah“, завладявайки всички с естествен чар и отлични вокални данни.
Благодаря Ви,скъпи таланти!

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини