Нашите боксьорки смляха конкуренцията, спечелиха 4 медала в София

Девойките ни от „Арда бокс” помляха конкуренцията на държавния личен шампионат , който се проведе от 27 до 30 април в столицата в базата на „Локомотив”- София. Петте ни участнички се върнаха с четири медала. Мария Павлова в категория до 81 кг. спечели първото място. Със сребро се окичи Севилай Ахмед в категория до 48 кг. Бронзови медали завоюваха Ралица Христова в категория до 69 кг. и Янка Делчева в категория до 46 кг.  Младислава Одаджиева бе победена от шампионката и се класира пета.

Много съм доволен от представянето на отбора ни,каза за Кърджали бг вести треньорът Стоян Узунов. Той изрази благодарност към фирма „Пневматика Серта”,която е спонсорирала отбора.Без тяхната помощ нямаше да можем да участваме,каза още Узунов.

  Треньорът на „Арда бокс” заяви,че под въпрос е провеждането на държавното първенство за мъже в Кърджали. Залата в комплекс „Арпезос” е без осветление заради неплатени сметки за ток. Ако трябва ще търсим агрегат но на 13 май трябва да изпълним ангажиментите си като домакини, категоричен е Узунов. Той каза,че поради липса на средства се отлага откритото областно първенство, което бе насрочено за 8 май.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини