Тайните на рождения ден

Специалистите в областта на нумерологията отдавна са забелязали, че между рождeната дата и характера на човека (съдбата му) съществува тясна връзка, при това тя е многообразна: годината на раждането - една връзка, месецът - друга, числото - трета, времето и часът - четвърта, а денят от седмицата - пета, и т.н.

Днес ще проникнем в тайната на рождената дата.

1. За родените на първо число главното е амбицията. На тези хора им е подвластно всичко дори любовта. Жал им е да си “губят” времето за любов и романтика, след като могат да го посветят на кариерата. Сексуални партньори обикновено им стават онези техни завоевания, за които не се изисква много време и особени усилия. Най-удобни за “единиците” са служебните романи. И в секса те се стремят да удовлетворят своите потребности, затова браковете им рядко са сполучливи.

2. Те са заинтересовани най-вече от духовното единство с партньорите си. Без духовна връзка за тях няма физическа близост. По тази причина техните бракове са успешни само ако са близки по дух с другия, а сексът е кулминацията на чувствата.

3. ”Тройките” са много агресивни и амбициозни. Партньорът им в никакъв случай не бива да ги превъзхожда - той може само да допълва и добавя нещо към “тройката”, защото тя не обича равни на себе си. За тях любовта е преследване на обекта на страстта с цел неговото подчинение и удовлетворяване на собствените чувства.

4. Те бавно се разгорещяват, но ако се увлекат по някого, ще му бъдат верни цял живот. Притежават среден тип сексуален темперамент, малко са песимистични, ревниви, лесно се отчайват, затова се нуждаят от подкрепата на любимия човек. В съпружеския си живот са им потребни повече търпение и по-голям запас от сили.

5. ”Петиците” са омагьосани от парите, затова най-важното за тях е партньорът им да е богат. За тях външността не е от значение, стига джобът на другия да е пълен с пари. Затова девизът им е: “Всички богати мъже (жени) са красиви!”

6. Родените на шесто число са романтични, емоционални, нерядко са склонни да идеализират партньорите си. Поставят на едно ниво секса и възвишените чувства.

7. Те са неспокойни и променливи хора, които цял живот търсят идеалния партньор, затова обикновено се женят по няколко пъти. Партньорите им не бива да обръщат внимание на дребните изневери, тъй като чрез тях се проявява неизбежната тяга на “седмиците” към промени, те само укрепват брака им.

8. Това са хора със силен характер, способни на продължителни и дълбоки чувства, но тъй като е трудно да бъдат разбрани и обикнати, често остават сами. Партньорите на “осмиците”, които познават тяхната способност на саможертви в името на любовта, често използват това в своя полза.

9. ”Деветките” са много сексуални, но им е трудно да изразят с думи чувствата си, затова обикновено остават неразбрани и първият им брак е неуспешен. Но ако се влюбят истински, това е задълго. Особено добре им е с онези, които споделят техния стремеж към духовната сфера, плановете им за бизнес и кариера.

10. Десетката е сполучливо число. Родените на тази дата хора са лидери, много силни в сексуален план. Те търсят и намират партньорите, които приемат безапелационно действията и решенията им. Тези партньори обаче също трябва да са сексуални и силни, тъй като за “десетката” доминиращо е физическото удовлетворение.

11. Това са противоречиви натури. От една страна, обичат секса, от друга, са срамежливи, предани и искрени. Затова трудно си намират съответния партньор и често се сблъскват с предателства, които духът им трудно понася. След това в живота им може да настъпи истински черен период. Цялостното им съществуване е една постоянна борба.

12. Обикновено това са искрени, меки и сговорчиви, но неуверени в себе си хора. Срещу любов и ласки те могат да ви дадат всичко, но самоуверен човек с твърд характер никога няма да успее да покори сърцето им. Щастие постигат в съюз с хора с характер, подобен на техния.

13. Това са хора със сложен и труден в емоционално и сексуално отношение характер. Независимо от огромния им сексуален апетит чувствената им страна е слабо развита. Цял живот се стремят да намерят волеви, уверен в себе си партньор, който да ги подкрепя, подтиква и направлява. Браковете с тях винаги са сложни.

14. Те са обаятелни и привличат представителите на противоположния пол със своята вежливост. Заедно с това обаче са доста прагматични и търсят съюз със също толкова прагматични партньори. Именно затова са студени в интимен план и е трудно да бъдат обикнати. Поддържат връзки само с богати хора, родени на 14-о число.

15. Приятни и общителни хора, лесно възбудими, романтични, малко избухливи, но и отстъпчиви. Обичат осигурените партньори, но и при липса на материално благополучие няма да се огорчат особено. Браковете с тях са сполучливи, особено ако и партньорът им има романтична нагласа и не бърза да разруши създадените от другия въздушни кули.

16. Те са силни и нежни в любовта, въпреки че привързаността им бързо се сменя с безразличие, тъй като обичат разнообразието. Ако съумеете да си затворите очите пред техните “лудории”, съюзът с тях може да бъде дълъг и здрав.

17. Въпреки че обичат да въртят интрижки и по принцип са емоционално неустойчиви, те са верни на постоянните си партньори. Не бива да бъдат ограничавани - това може да доведе до пълен разрив. Много са сексуални и не търпят забрани в леглото. Могат да сключат няколко брака.

18. Сексуални, но срамежливи, те не успяват да въплътят своите желания, затова често се разочароват от партньорите си. Въпреки това са много верни и нежни, крайно рядко влизат в конфликти и обичат податливите хора, които отстъпват във всичко освен в секса.

19. Това са сексуално неудовлетворени хора, на тях вечно нещо не им достига. Егоистични са, диктаторски настроени по отношение на партньорите си, съобразяват се само със себе си, а на околните гледат като на оръдие за постигане на целите и желанията си. Лесно се разделят с партньора, за когото са преценили, че вече не им е нужен.

20. Те са духовни личности и оценяват партньора си само по този критерий. Брак също сключват само с хора, които отговарят на духовните им нужди. В сексуално отношение имат средни показатели и ако партньорът им е физически силен, а духовно слаб, бракът е обречен на неуспех.

21. Редки са случаите на балансирани духовни и физически потребности. От партньорите си очакват както духовност, така и чувственост. Въпреки че в секса са със средни способности, те ги допълват с романтичните си представи и разнообразни желания.

22. Тъй като не са способни на силни чувства и страст, те трудно се влюбват, но ако обикнат, е за цял живот. Често са ревниви и песимисти, много са раними и всеки проблем може да ги изкара от релси. Добре им е с партньор, на когото могат да разчитат.

23. Обичат да доминират в отношенията, затова браковете им са добри само с партньори, които са готови да им се подчиняват и имат същия темперамент. Чувствата им обикновено са дълбоки.

24. Обичат партньорите си страстно, дълбоко и емоционално, но в сексуалната сфера имат средни показатели, тъй като се притесняват да реализират в живота мечтите и фантазиите си. Освен това са физически слаби и недостатъчно издръжливи. Тъй като не умеят да разкриват способностите си пред представителите на противоположния пол, нямат особен успех сред тях, но това не им пречи да идеализират възлюбените си.

25. Малко противоречиви личности. Стремят се към общуване с осигурени хора, но в същото време са романтици и могат да идеализират предмета на своето обожание. В сексуалната сфера имат средни възможности, но в любовта са страстни натури.

26. Противоречиви характери - много чувствени хора, които имат силен стремеж към духовна близост. Влюбват се само когато обектът на тяхното внимание има романтичен ореол. Преживяват плътските наслади в обстановка на идеализъм и мечтателност. Ако обикнат някого, са готови на големи жертви за него.

27. Много интересни личности заради силата на ума и характера си и нестандартното си мислене. Могат да живеят практически с всекиго. В същото време ги влече непредсказуемото и тайнственото. Сексуалната им сила е достатъчна, но се стремят към връзка с хора, на които могат да се опрат и да разчитат, тъй като, от една страна, са неуверени в себе си, а от друга - предпочитат меки и податливи партньори. Обожават солидните и стилни мъже (уверените жени).

28. Това са уравновесени хора. В семейните отношения най-важното за тях е наличието в еднаква степен на духовност и сексуалност. Те са меки, незлобливи, умни, предани и скромни, не се натрапват на никого. Усложненията в съвместния живот с тях са обусловени от периодичните промени на жизнените ориентири - те или са твърдо убедени в това, което искат, или изведнъж започват отчаяно да търсят смисъла на живота. Без духовно общуване партньорът бързо им омръзва.

29. С тях се живее доста трудно, тъй като имат противоречив характер. От една страна, се стремят да доминират, а от друга, предпочитат да са меки и пасивни. Много са сексуални, но тъй като не умеят да изразят желанията си и се притесняват, страдат от комплекси. Могат силно да се привържат към другия, като нерядко го идеализират. Подсъзнателно се стремят да намерят доминиращ партньор.

30. По натура те са родени ловци, сексуално силни и агресивни, способни да преследват обекта на своята страст, прилагайки необикновени хитрости и невероятна настойчивост. С тях могат да живеят само онези, които са съгласни да се подчиняват и непрекъснато да бъдат на втори план, тоест хора с мек и отстъпчив характер.

31. Имат сложен характер. Стремят се към съюз с многостранно развити личности, които умеят да ги отвличат от мрачните им мисли. Трудно се влюбват, но ако това им се случи, са верни и предани. Сексът за тях е животинско желание и завързват връзки само с цел да получат максимално удоволствие от чисто физическия акт. От партньора си изискват да се приспособява към честата смяна на настроенията им.

Източник: http://www.dnesplus.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини