Първанов:Ще търсим убедително представяне в Кърджалийско на евровота

Георги Първанов

Имаме амбицията в Кърджал да се представим убедително на евровота. За това работи нашата инициативна група в региона. Това заяви на брифинг в Кърджали президентът и лидер на движението АБВ Георги Първанов. За Кърджали бг вести той отбеляза, че има сантиментална връзка с региона, тъй като от тук е избран за депутат, а и защото има много приятели.

Първанов посочи,че мнозина оказват натиск върху съмишлениците му. Имаго и върху наши членове в администрацията, има го и в местната власт. Това няма да ни спре .Аз искам да спечелим изборите за евродеепутати ,независимо от социологическите прогнози, каза още президентът. Той припомни,че от 2001 г. не коментира данни от социологически проучвания И сега има различни прогнози в зависимост от тарифата, която явно не е еднаква,отбеляза президентът.Първанов посочи че през 1999 год.на местните избори агенциите са давали само четири общини на социалистите,които тогава са под негово ръководство. Те са спечелили местния вот. През 2001 г. на президентските избори са му отреждали трето място, агитирайки за Богомил Бонев, но той излязъл пръв на първия тур.

Първанов посочи, че в БСП се опитват да показват мускули. В Девня той събрал на среща 400 съмишленици само от града. За да покажат сила седмица по- късно червените извозили с автобуси свои привърженици от цяло Варненско. И въпреки това не събрали повече на организирания от тях митинг.

Ще спечелим. Аз не се задоволявам с морални победи, категоричен бе Първанов.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини