Драмата в Кърджали се разписа пак. И тук „Секс ,наркотици и рокендрол”

Станислав Дойнов на сцената

Младият и талантлив актьор и режисьор Станислав Дойнов ще представи тази вечер премиерата пред кърджалийска публика на моноспектакъла „Секс,наркотици и рокендрол” на Ерик Богусян. Режисурата е на директора на Театрално музикалния център-Кърджали Димо Димов. Здраво на сцената ще забиват кърджалийските рок-ремсисти „Олдън бийт” . Идеята е на първата редица да се наредят от фенките на „Блак Сабат” до привърженичките на съвременното звучение. Във фокуса на прожекторите обаче ще бъде Станислав Дойнов, който не крие,че има почитателки сред младите кърджалийки.

За първи път участвам в моноспектакъл. Първоначално като се захванах, мислех че не е много трудно. Оказа се противното.Не се притеснявам,че ще ме сравняват с големите играли този спектакъл като Андрей Баташов, Ивайло Христов, Асен Блатечки. Важното е да наложа своя почерк, сподели пред журналисти преди последната репитиция Станислав Дойнов.

„Секс,наркотици и рокендрол” е заглавие обречено на успех. Постановката цели да забавлява, но и да носи важни послания за нашето съвремие.Тя е с култов статут, както в световен мащаб,така и в България,каза режисьорът Димо Димов. Той призна, че е търсил постановка, насочена към максимално широка аудитория-от съвременници на хипидвижението до днешните тийнейджърки.Димов каза също ,че моноспектакъла е голямо изпитание за млад актьор, затова Станислав Дойнов е репетирал в продължение на три месеца. Много е важен контакта с публиката,подчерта Димов.

Най-трудна ми бе симбиозата с „Олдън бийт”, призна младия актьор.

Георги Кулов

Момент от спектакъла
Подготовка
Станислав Дойнов
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини