Кирковска фирма с представител в търговска мисия в Букурещ

Представител на фирма "Кирково" ООД е включен в търговска мисия до Букурещ, Ру­мъния, организирана от Изпълнителната агенция за насърчава­не на малките и сред­ните предприятия (ИАНМСП). Участни­ците - 14 компании от сектор машиностро­ене, електроника и електротехника, ще бъдат в румънската столица от 26 до 28 февруари. Кирковското предприятие се занимава с производс­тво на хидравлични цилиндри, главни спи­рачни цилиндри и усилватели, помпи, маслени филтри.

В състава на тър­говската мисия са включени още смолянско предприятие за производство на автоматично обо­рудване за промиш­леността, АМЕТ ООД от София за производство и дис­трибуция на меди­цински електронни изделия и модули, АСЛ Машгруп ООД от Перник за марке­тинг и производство на машиностроител­ни изделия и резерв­ни части и други фирми от цялата страна.

На 27 февруари, чет­въртък, Българо-румън­ският бизнес форум ще бъде официално отк­рит. Инж. Илия Келе- шев, председател на Браншовата камара по машиностроене, ще за­познае участниците с развитието на секто­ра и неговата специфи­ка в нашата страна. Пред румънските пар­тньори българските мениджъри ще презен- тират своята дей­ност и произвеждана­та продукция. В рамки­те на форума ще се проведат двустранни бизнес срещи.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини