Колко пъти ще се влюбим истински – зависи от зодията

Специалистите по астрология смятат, че всеки човек има определена съдба в любовта, която в голяма степен зависи от зодията му. Зодиакалният ни знак ни показва колко пъти можем да очакваме истинската любов.

Овен – три пъти в живота си ще се влюби истински

Представителите на зодия Овен са скептични, когато става дума за любов. За тях е характерно да се влюбят истински три пъти в живота си, като първият път е просто от любопитство. Второто и третото влюбване за Овена от друга страна са наистина силни.

Телец – може да обича истински само веднъж

Когато представителите на зодия Телец се влюбят, те могат да прекарат целия си живот с обекта на техните чувства без да се замислят. А ако веднъж ги наранят, не са способни да обичат вече толкова силно, като първия път.

Близнаци – има три любови в живота си

Представителите на зодия Близнаци са склонни да търсят голямата любов докрай. Най-често при тях любовта идва три пъти, като всеки път смятат, че са открили точния човек.

Рак – влюбва се два пъти през живота си

Представителите на зодия Рак могат да се влюбват само два пъти в живота си. Ако от първата си любов са останали разочаровани, те са склонни да отделят доста време, за да търсят новата си половинка, но когато я открият, те ѝ се отдават с цялото си същество.

Лъв – винаги може да се влюби

Лъвовете са една от зодиите, които се посвещават на всяка следващата любов. Те са завоеватели и не се страхуват да се впуснат напълно във всяка нова връзка, дори и да съществува риска да останат излъгани и наранени.

Дева – може да обича истински само два пъти

Девите са много мнителни и недоверчиви любовни партньори. Те могат да се влюбят само два пъти през живота си, защото трудно допускат човек на 100% в своя свят.

Везни – всеки път се влюбват

Везните са другия зодиакален знак освен Лъвовете, които могат да обичат истински всяка своя следваща половинка. Дори и да са страдали при последната си раздяла, те са готови да започната новата си връзка на чисто.

Скорпион – влюбва се истински само един път

Скорпионите могат да имат много връзки и авантюри, но могат да се влюбват истински само веднъж в своя живот. При тях отношенията не са само физически, а и дълбоко емоционални, а на най-прикритите представители на зодиака им е трудно да градят такива връзки с всеки.

Стрелците – имат четири любови в живота си

Стрелците са сред опитните знаци в любовта, като могат да се влюбят четири пъти в живота си. На за да останат с някого за по-дълго, те трябва да се научат да правят компромиси.

Козирог – може да се влюби пет пъти

Представителите на зодия Козирог могат да се влюбят истински пет пъти в своя живот. Но заради силното им чувство за собственост, те са най-зарязваните представители на зодиака.

Водолей – влюбват се три пъти в живота си

Водолеите имат три любови в живота си, като в това число се включват и техните изневери. Представителите на зодия Водолей са склонни цял живот да търсят идеалната половинка.

Риби – има една голяма любов през живота си

Представителите на зодия Риби могат да се влюбят истински само в един човек през целия си живот. Когато веднъж намерят своята половинка, те не го пускат да си отиде.

Източник: http://sanovnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини