9 качества, превръщащи мъжа в магнит

Трудно е да кажем, че не сме наясно какво прави мъжете привлекателни в очите на нежния пол. За разлика от наследниците на Адам, дамите са доста по-осъзнати в това отношение и имат явни и конкретни разбирания, на които държат в една или друга степен. Съществуват обаче няколко фактора, които са много ефективни на подсъзнателно ниво и провокират интереса и любопитството на жените, без те дори често да го осъзнават. Да хвърлим бърз поглед кои са те.

Винаги е мил - особено с непознати. Дали ще поканят доставчика на пица вкъщи, докато премине дъждът или да задържат вратата отворена, за да мине съседът/съседката, чиито ръце са заети с покупки, няма значение. Както обаче казва една жена: няма нищо по-секси от това един мъж просто да демонстрира жест, разкриващ чисто човешката му същност.

Смее се на глас - на този свят няма жена, която да не се почувства привлечена от личност, чийто свят е изпълнен със смях, положителни емоции и редовна проява на чувство за хумор. Не малка част от жените признават, че дори и неконтролируемият смях често провокира желанието им да целунат мъжа, който се наслаждава на емоциите.

Запретнати ръкави на ризата - предмишниците на мъжа за голям процент от нежния пол олицетворяват същото усещане, което те изпитват при вида на красив женски бюст.

Дълбок, чувствен поглед - начинът, по който някой те гледа, може да е много показателен. Коя жена не обича този възхитителен поглед на мъжа до себе си, който блести, сякаш я вижда за първи път?! Подобен жест дори и от непознат мъж ласкае с вниманието си.

Говори страстно - темата много често няма такова значение, колкото начинът по който мъжът говори или дори спори за това. Както казва една жена "понякога ми се случва той да говори толкова развълнувано и ентусиазирано за нещо, което въобще не е в сферата на интересите ми и въпреки това, ми се струва безумно привлекателен".

Умее да разговаря - всеки представител на силния пол, който е в състояние да проведе интелигентен разговор, логично, е обект на интерес от страна на дамите. Общата култура и особено проявата на обширни познания са плюс, откъдето и да го погледнем.

Умее да готви - да, много дами намират за адски привлекателно и възбуждащо да гледат как мъжът до тях се отдава на страстта си към кулинарията. Колкото и невероятно да е, дори кълцането на зеленчуци, рязане на месо и запържването им в тигана, особено когато е съчетано с проява на пълна увереност в уменията му, е доста атрактивно в женските очи. С това, може би, отговаряме на въпроса защо толкова дами по света намират Джейми Оливър за много, много секси.

Проявява внимание - независимо дали става дума за годишнина, рожден ден или какъвто и да е повод, проявата на внимание винаги ласкае жената. Без значение дали става дума за партньора, близък приятел или просто познат, подобен жест винаги се оценява положително.

Прегръдка отзад - спонтанното прегръщане и дори обгръщането на раменете отзад, кара жената да се чувства сигурна и в безопасност. Нежният пол като цяло обича да "се гушка", но все пак, ако инициаторът на вниманието не е достатъчно близък, е добре да се знае, че хората като цяло ценят личното си пространство

Източник: http://www.dnesplus.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини