Специалисти от "Пирогов" ще преглеждат в Кърджали

Специалисти по уши, нос и гърло (УНГ) от Университетска многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина (УМБАСМ) "Пирогов" ще преглеждат пациенти в кърджалийската болница "Д-р Атанас Дафовски" всеки месец за по два дни.

Началникът на отделението по УНГ в столичното лечебно заведение д-р Асен Меджедиев и д-р Искра Цветкова ще правят прегледи на 25 и 26 януари. Двамата ще приемат пациенти месец по-късно. Прегледите ще се платени.

Цената е 30 лева, но в случаите, в които се налагат оперативни интервенции и манипулации, те ще се извършват в отделението по УНГ в кърджалийската болница по клинична пътека без заплащане от пациента, уточниха от здравното заведение.

"Посещението на лекарите от "Пирогов" не е свързано с някаква профилактична кампания. Те ще идват редовно тук в полза на пациентите от висококачествени медицински услуги", коментира директорът на кърджалийската болница д-р Тодор Черкезов.

От няколко години най-голямото лечебно заведение в Източните Родопи кани водещи специалисти от страната, които да извършват прегледи на място.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини