Двама пребиха до смърт мъж пред блока му

Второ убийство за три дни ужаси Гоце Делчев. Скандал завърши с побой до смърт в града.

Двама мъже са заподозрени за убийството на свой опонент пред жилищния му блок в деня, в който бе въдворен новият Неврокопски митрополит Серафим. 57-годишният Димитър Ангелов, с прякор Митьо Сърбина, се спречкал с 37-годишния К.Г. от гърменскоото село Огняново и с 38-годишния Г.С. от Гоце Делчев малко преди 21,00 часа в петък. В мелето Димитър е ударен по главата с тежък твърд предмет.

Минути по-късно е получен сигнал в полицията, че пред входа на жилищен блок в квартал „Юг" трима мъже се сбили. Ангелов е извикан да слезе от жилището си пред блока от своите нападатели. от Пристигналите на място полицейски служители са установили кои са убийците, а медиците само са констатирали смъртта на жертвата им.

Трупът е транспортиран в МБАЛ „Иван Скендеров" за аутопсия. Със заповед за задържане до 24 часа в ареста са вкарани двамата извършители. По случая е образувано досъдебно производство за убийство срещу неизвестен извършител. Разпитват се свидетели, събират се доказателства. Цялата входна площадка е била опръскана с кръв, разкриха разследващи.

В сряда 20-годишният наркозависим и криминално проявен Марио Христо от Гоце Делчев уби по особено жесток начин с нож и брадва 77-годишната Магдалена Х .в дома им. След зверското престъпление младежът си признал пред попа, по-късно полицията го залови и той направи пълни самопризнания и пред разследващите.

Източник: http://www.standartnews.com/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини