Седем решения нажежиха страстите в местния парламент

Хасан Азис и Раиф Мустафа се отчетоха

Общо 220 решения е приел Общинския съвет -Кърджали на сесии през миналата година. Състояли са се 10 заседания на местния парламент. Това събщи в отчета си председателят на общинския съвет Раиф Мустафа. Той посочи, че решенията са били от различен характер от устройствения план до кандидатстване за оперативни програми.

От своя страна кметът Хасан Азис отчете, че през миналата година са администрацията е изпълненила общо 279 решения на местния парламент,като сред тях има и такива взети в предходни години.

Нови 7 проекторешения предложени от кмета Хасан Азис бяха на път да скарат общинските съветници на днешното заседание. Оказа се, че от Министерството на околната среда и водите искат проектите за водоснабдяване на няколко села спешно. Не е имало възможност проекторешенията в които се касае за предоставяне на проектите на ПУДОС да бъдат обсъдени в комисии. Срещу това възрази червения съветник Милан Меланов. Той се обяви срещу практиката,да се прокарват решения в последния момент. След разяснения на градоначалника и молба от Раиф Мустафа, съветниците приеха да ги гласуват.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини