Транссексуалната Адриана:От мъж трудно може да се получи жена

Очакват ни катаклизми и показни убийства поне до 2015 г. „ Нито един депутат или политик няма да влезе зад решетките

 

 

48-годишната Адриана Миронова от Рудозем е добре позната както в шоу-средите, така и сред елита и простолюдието. На 18 май 1992 г. д-р Калоян Персенски, хирург в общинската болница на Ардино, клъцна мъжкото достойнство на бившия даскал Андрей Миронов, свърши си перфектно работата и така превърна от мъжа… стопроцентова жена. И то пред погледите на цяла България – сложната медицинска интервенция директно бе предавана по БНТ. Скоро след като телесните рани в областта на гениталиите й/му зараснаха, новата Ева реши да осребри славата си – впусна се в щури купони по барове, ресторанти и скъпарски заведения на новобогаташи, виждащи за пръв път хомо сапиенс, сменил пола си. Дори полковник от Велико Търново официално й предложи брак, но впоследствие „венчилото” се разсъхна.

Днес Адриана, която смята, че е с отворено „трето око”, е една от най-известните Касандри на Балканите. Гледа на пророческо кристално кълбо, разхвърля тесте от карти „Каро”, вглежда се в текстове от Корана и Библията, вика духове на починали, влиза в астрални полета, прави муски за късмет и още какво ли не. Търсят я хора от къде ли не. Пред скромния й дом в краен квартал на родопското градче могат често да се видят луксозни автомобили с чуждестранна регистрация. Единствено пред народното издание преди време тя предсказа, че похитителите ще върнат 10-годишната дъщеря на спрягания за кокаинов бос Евелин Банев-Брендо, Лара, че 2012 и 2013 г. ще бъдат едни от най-черните за българите. Което и се случи.

В екслузивно интервю за „ШОУ” гадателката прави „рекапитулация” на изминалата година, предсказва какво ни очаква, не прощава и на политическия елит, „вижда” съдбата на известни депутати, по-скоро често клонящи към „Разпни ги”, отколкото към „Осанна”.

 

- Адриана, привет от екипа на „ШОУ”! Предполагаме, че вече сте наясно с какво новата 2014 г. ще бъде по-различна от изминалата фатална 2013-а. Какво да очакваме от Годината на коня – ще продължим ли да се движим на „куц крак” или достойно ще „яхнем” най-накрая най-добрия четирикрак Аспарухов „воин”? Виждате ли катаклизми, порои или ще настъпи благоденствие и манна небесна за изстрадалото ни отечество?

- В края на лятото ще има промени, касаещи правителството, но няма да бъде без болежки. Очакват ни пак стачки, размирици… Няма да е по-различно от миналата година. Но в края на 2014-та нещата ще се поуспокоят. Много нашенци отново ще напуснат България, тука ще дойдат нови чужденци и ще има сблъсък с тях. Предполагам, че това ще бъде с араби. 2015-та може да е много по-добра, но пък тогава ще има много смърти и злополучия по света. Виждам много вода – там, където е било суша, ще потънат под водата много хора, ще има големи пожари, бомби ще продължават да избухват. Тероризмът ще навлезе в нова фаза.

- Мнозина депутати и политици вече попаднаха под ударите на закона, като Цветан Цветанов, Христо Бисеров, Волен Сидеров и др. Но те пък са от лъв нагоре, почти недосегаеми заради имунитета си. Обикновеният българин мечтае някой от тях най-накрая да попадне зад решетките. Нали възмездието е за всички?!

- Не, не, те пак ще се оправят! Засега всичко е временни истории. Нито един политик няма да попадне в затвора. Волен /Сидеров –б.а./ си е Волен, накрая кръв ще се лее заради него, но пак ще си остане добре.

- За смъртта на Варненския митрополит Кирил се изписаха стотици страници. Неотдавна направиха нова тройно-медицинска експертиза. Имате ли собствена версия как умря Негово преосвещенство - дали става въпрос за предумишлено убийство или за естествена кончина? Какво показва кристалното ви кълбо?

- Смъртта му не е естествена. Първо е бил ударен с тъп предмет и след това удавен. Виждам покрай него кръв. Не е просто тъй, както се пише…

- Нашето духовенство се тресе от гей-скандали, почти всяка седмица излизат нови и нови нелицеприятни факти. Нормално ли е хора в расо, отдадени на Бога, да се поддават на изкушенията на дявола, на собствената си плът, на тъй нареченото „мъжелоловство”, еднакво отричано и от Библията, и от Корана?

- И те са хора, какво да ти кажа, човекът си е човек с всичките му слабости. От скука какво да правят?! Имам много добри приятели духовници, но някои от тях наистина са обсебени от дявола. Жалкото е, че напоследък стават все повече, понеже подборът при тях не е от най-добрия. Всичко тръгва от младите и върви към старите. Пък знам ли – може и да е обратното. Но Господ ще ги накаже!

- Кой беше най-шокиращият ви случай през м.г.?

- Те са много, не ги помня, дето се вика. Помогнах на стотици хора откъде ли не от душа и от сърце. Неотдавна ме посети една известна руска артистка от Москва, разбирате, че не мога да й кажа името – пазя си клиентите /смях/. Беше си загубила гласа, кариерата й на поп-звезда като певица отиваше на кино, а беше пробила и в Западна Европа, и в САЩ. Изцерих я. Сега всичко при нея е нормално, поддържаме връзка.

Една друга жена пък, тя е от простолюдието, скоро ме навести и ми казва: „Адриана, идвах при теб преди 5 години с много тежка диагноза – атрофия на крайниците. Тогава ми каза, че нищо няма да ме боли, но болежките отново ме налегнаха. Ще ми помогнеш ли пак?! Махни отново с ръката си, благослови ме, за да бъда изцерена поне за още една петилетка”. И тя сега е добре.

Аз имам чувството, че в определен момент като замахна с ръка, все едно виждам как огън излиза от дланите ми и от човека и той дълго време няма да страда.

На един актьор, който участваше във филма „Турболенция”, нещо не му провървя. И на него помогнах, сега е една от най-котираните звезди.

- В Рудозем се говори, че твърде често те навестяват и руски олигарси, богаташи, че в миньорското градче от десетилетия не се е чувала руска реч, може би от времето, когато братушките правиха първите забои по тоя край след 9 септември 1944 г.?

- Вчера ме навестиха две групи заможни руснаци, почивали на Пампорово. Останаха предоволни.

- А коректни клиенти ли са, щедри ли са?

- Изключително коректни са, сърдечни, приятни хора, приемат нещата много надълбоко. Дори ми подметнаха, че ако отида да живея в Русия, всеки ден ще приемам по стотина души. Намират ме, вече съм се прочула и в необятната Рус, и къде ли не /кръшен смях/.

- Мутренските времена отдавна приключиха, но способите на мутрите, с които налагаха правилата си преди, сякаш останаха непоклатими във времето. Вас са ви търсели както първите „герои” от прехода, така и днешните бизнесмени с „бели якички”. Къде виждате разликата в прийомите им?

- Мутри има и ще има, макар и неофициално да заемат най-големите постове. Е-ее, сега се трансформираха в бизнесмени…

- Да очакваме ли нови убийства в средите им?

- До края на годината ще има поне три показни убийства, много смърт ще има – и по висините, и по низините.

- А виждате ли някаква конкретна фигура?

- По едно време нещата се завъртяха покрай Бойко /Борисов – б.а./, не че някой ще го убива, въпреки че и такава версия сам си спретна, но ще започне да се засилва неговото влияние. Въпреки че на хоризонта ще излезе нова политическа фигура, мургав мъж под чуждо влияние, а зад гърба му ще стоят хора с нечисти лица. Ще спечели влияние в България и по едно време ще управлява заедно с германци, французи…

- Ще има ли предсрочни избори за парламент?

- Да, ще има, но към края на годината. БСП трудно ще се предаде и още дълго време ще има тяхно влияние в страната. България ще бъде разкъсана на много късове – кой закачи, той влачи /казва го с тъга – б.а./.

- Как намирате протестите на софийските жълти павета и пред Народното събрание, на тъй наречените „ранобудни студенти”, на част от интелигенцията ни?

- Те не знаят какво искат, много лесно се предават, лидерството им куца. Не млади хора ще свалят правителството. След две години и нещо ще дойдат нови политици и ще си прострат мрежите, за да хванат като риби сегашните. Чуждото влияние в България ще се засилва.

- А как си обяснявате катаклизмите в САЩ? През този месец там настъпи истински леден Содом и Гомор – температурите паднаха до минус 38 градуса по Целзий, замръзна и Ниагарският водопад, а щетите се оценяват на над 5 милиарда долара. Това не е ли някакво божие наказание за янките, които отдавна държат да дърпат конците по целия свят?

- О-оо, това е началото на края. Небостъргачи ще останат под водата, ще има бомби, атентати. Там настава голям огън и той ще се разгаря тепърва.

- А кога ще се роди според вас новият български Месия, който ще ни спаси? И ще дочакаме ли това време или още няколко поколения ще измрат в безнадеждност?

- Може и три години да чакаме, но четвъртата ще бъде много по-добра за България. Ще идват чужденци, ще си купуват домове, земя, а ние ще просперираме. Много от нашенците ще се приберат по домовете си. Има надежда за България!

- Мнозина от тъй наречените наши звезди днес спекулират с двойствената си сексуална ориентация, а вие сте първата, която минахте по тоя трънлив път. Какво бихте ги посъветвали?

- Всеки да бъде себе си, защото славата дълго не продължава.

- Как се чувства днес Адриана, близо 22 години по-късно в новата си „кожа”? Последният път, когато се видяхме, бяхте леко позатворена в себе си, малко меланхолична и не дотам оптимистична? Може би защото бяхте поналяли кръшна снага и не се чувствахте комфортно в нея?

- Сега съм по-отворена към света, свалих 20 килограма и продължавам да отслабвам. Не ям месо, само плодове и зеленчуци, понякога малко риба, печена на скара. Сама се излекувах от диабета, дори не приемам хапчета за диабет. Чувствам се добре.

- А имате ли си нова любов в момента?

- Не коментирам!

- С д-р Персенски, който ви трансформира от мъж в жена, чувате ли се отвреме-навреме?

- Чухме се с него преди нова година, по едно време беше в София, сега пак си е в Ардино. Да, поддържаме връзка.

- Някои хора, които са си сменили сексуалната ориентация като вас, търсят ли ви за успокоение, за надежда, понеже това е един твърде сложен акт?

- Проблемът е там, че от мъж трудно може да се получи жена. Гласът му си остава много мъжествен /и до ден-днешен гласът на Адриана не е от най-нежните – б.а./. Дето се вика, от всяко дърво свирка не става /майтапчии пък твърдят, че от всяка свирка дърво не става – б.а./. Има доста хора, желаещи да си сменят пола, но всичко е божа работа, късмет.

 

Едно интервю на Георги АНДОНОВ

 

 

 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини