Бионсе пее на Мишел Обама за ЧРД

Мишел Обама пусна специална снимка в туитър за 50-ия си рожден ден. На нея първата дама на САЩ държи карта на Ей Ей Ар Пи - Американската асоциация на пенсионерите. "Много съм въодушевена да се присъединя към Барак в клуба 50+", написа тя.

Освен съобщението в мрежата Мишел Обама не се появи завчера, като предпочете да отпразнува рождения ден със семейството си в Белия дом. Президентът Обама също се прибра рано, като обясни: "Има някой, който има рожден ден и трябва да му обърна внимание".

Снощи Мишел Обама организира голямо парти с танци за юбилея в Белия дом. Очакваше се на него да пее певицата Бионсе, с която първата дама е приятелка, предаде Си Ен Ен.

Танците на партито обаче могат да са само параван за проблемите в брака на семейство Обама, съобщава сп. "Нешънъл инкуайърър". Освен че Мишел побесняла от държанието на Обама в Южна Африка, където той си направи селфи с датската премиерка Хеле Торнинг - Шмид, първата дама открила, че бодигардовете на президента прикриват факта, че той кръшка. Според изданието след края на мандата следвал сигурен развод, като Барак Обама щял да се изнесе да живее в Хавай, а Мишел да остане във Вашингтон с дъщерите им. Информацията обаче не е потвърдена от друг източник.

В същото време Барак Обама обяви в реч забрана на шпионажа срещу лидерите на приятелски и съюзнически страни и ограничаване на събирането на телефонни данни за американците в серия от реформи, предаде Ройтерс. Президентът на САЩ подписа с 6 химикалки закона за бюджета, състоящ се от 1500 страници, за 2014 г. Разходите се вдигат до 1,1 трлн. долара, като така се осигурява финансиране на правителството до края на септември.

Източник: http://www.24chasa.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини