Зодиакални страсти и емоции

Овен

Жената Овен изглежда самоуверена и независима, но когато обикне се превръща в "типична влюбена тинейджърка", която можете да разпознаете отдалеч. Заприличва на тигрица, която не се притеснява да демонстрира чувствата си, да поеме инициативата, да бъде страстна и пламенна, така както само този огнен знак умее.
От любовта с Овен се получава "емоционален загар" и почти никога не се разминава без трайни белези. Тъй като това не е най-търпеливата зодия, ако я предизвиквате, бягате или не отговорите достатъчно бързо на очакванията й, тя губи интерес.

За да остане вярна на мъжа до себе си, жената Овен трябва преди всичко да го уважава, а той от своя страна да буди постоянно възхищението й със своите действия и постъпки. Посредствените и неуспелите нямат място до тази огън-жена.

Мъжът Овен е типичният рицар, който търси предизвикателства, романтика и нов подход, за да завоюва нечие сърце. Обича изненадите, динамиката, всичко авангардно и впечатляващо. Когато се влюби е силно ентусиазиран, понякога дори агресивен. Идеализира своята половинка, стреми се да се грижи за нея, да я покровителства, да изпълнява всичките й прищевки. Но е доста трудно да се задържи такъв огън.

Жената до Овен не бива да бъде скучна домакиня, а достатъчно интересна и независима. Освен това не бива да проявява ревност, да ограничава свободата на своя любим. В противен случай от влюбен "преследвач" той ще се превърне в "беглец"!

Телец

Жената Телец е чувствена, нежна и консервативна. За нея сигурността е на първо място и тя се стреми към партньор, който може да й ги достави. Има развито чувство за собственост, обича красивите вещи, комфорта, парите, лукса. Ако можете да й ги осигурите, значи сте спечелили сърцето й.

Тя ще прояви любовта си към вас обсебващо, с грижа и всеотдайност. Ще демонстрира подчинение, но внимавайте - това е само на пръв поглед! Всъщност тя е добър манипулатор и често прикрива избухливия си нрав. В секса е много чувствена, обича физическия допир и романтиката.

Верността й е пряко свързана с материалната стабилност.

Мъжът Телец е много чувствен - обича да докосва и да бъде докосван. Въпреки това той рядко преследва, по-скоро привлича и подчинява. Тъй като за него сигурността също е на първо място, можете да го задържите с добре поддържан дом, вкусни ястия, готовност за пълно отдаване и демонстрация на преданост.

Телецът трудно би напуснал семейството си, но е силно изкушен да "придобива" - за него женската красота е почти неустоима...За да бъде верен мъжът Телец се нуждае от почти перфектна жена - добра домакиня, всеотдайна любовница, а още по-добре и ако е високо платена на работното място.

Близнаци

Жената Близнаци изглежда много освободена, но това е само на пръв поглед. Обича интелектуалните предизвикателства, флирта, но е много трудно да се спечели сърцето й. Тя е като дете, което обича да се забавлява. Чаровна и неотразима компания е - едва ли ще скучаете с нея. Твърде еклектична, тя просто твори спомени.

Мъжът до жената Близнак не бива да бъде глупав! Трябва и да е достатъчно широко скроен, за да приеме промените в настроението й. Интересните разговори са отличен повод такава жена да остане вярна. Нуждае се и от пътувания, приятелски компании, иначе повяхва и загива, като неполивано цвете.

Мъжът Близнаци е типичният флиртаджия. За него разговорите са задължителна прелюдия към любовта. Може и да преувеличава някой истории, които разказва, но е важно да го изслушвате, да му се възхищавате.

Той харесва да демонстрира интелектуалните си качества и така да печели симпатиите на отсрещната страна. Няма чувство, а понякога и мисъл.

Ако мъжът Близнаци не е близо до жената, която обича, той обича жената, до която е близо. За да го задържите до себе си не бива да сте ревнива и обсебваща. Освен това не трябва да сте твърде чувствителна към отправени упреци. Желателно е да умеете да спорите, а и да сте по-самостоятелна и независима.

Рак

Жената Рак има силен инстинкт и интуиция, така че умее да привлича мъже, които да държат на дома достатъчно, за да се изгради едно здраво семейство. Когато обича, жената Рак е всеотдайна, създава уют и умее да разбира нуждите на своя партньор, съответно - да му ги осигури.

Държи много на верността, не прощава обида и предателство, и е склонна да си връща, когато най-малко очаквате. Всъщност дори може и да не разберете, защо се държи така в даден момент. За да е вярна, жената Рак трябва да има до себе си достатъчно сериозен мъж, който да осигури просперитет на семейството. Освен това трябва да се съобразява с "приливите" и "отливите" в лунните й настроения.

Мъжът Рак, за да е щастлив, трябва да има жена, деца, семейство, хубав дом...тогава трудно излиза от къщата си. Обикновено се привлича от жена, която да напомня на майка му, създава си начин на живот и навици, които трудно променя. Обича всеотдайно, предан е, на моменти дори обсебващ, но ако го предизвикате става отмъстителен и не прощава. Злопаметен.

Умее да печели пари и обича да се грижи за близките си. Всъщност така и изразява любовта си. За да го задържите трябва да задоволявате емоционалния му глад и с мили думи, и с нежни ласки, и с вкусни ястия.

За останалото ще се погрижи той...

Лъв

Жената Лъв е като Слънце, което блести и по съвсем естествен начин привлича вниманието на околните. Тя харесва блясъка, скъпите украшения и бижута, така че мъжът до нея трябва да е като допълнителен "накит", с който да се гордее.

За да спечелите сърцето на такава жена е необходимо да предизвикате у нея възхищение и уважение. Тогава тя се превръща в предан и щедър другар, в най-добрия ви приятел. Много е важно партньорът до нея да е равнопоставен. Загуби ли се равновесието, се къса и връзката. Не понася слабите духом и по характер мъже.


Мъжът Лъв е с много силно Его, което се храни от възхищението на околните. Той неизменно се стреми към съвършенство и съответно го търси в своята партньорка. Без съмнение ще ви огледа от глава до пети и първото впечатление и добрият външен вид ще се окажат определящи.

Жената до Лъв трябва да умее да се подчинява и същевременно да е самостоятелна. Нещо от типа на "дресьор на диво животно". Трудна игра, но напълно възможна. Тогава той е любвеобилен, щедър и праволинеен.

Все пак не му е лесно да остане верен, защото има вътрешен подтик светлината му "да огрее" повече места.

Дева

Жената Дева е перфектната домакиня и любовница едновременно. Домът й винаги е подреден и изчистен, ястията вкусни и изпипани в детайли. В леглото е доста чувствена, но страстта й е пряко свързана с предаността и верността, на които тя подчертано държи.

Не е лесно да се спечели такава партньорка. На първо място мъжът до нея трябва да бъде надежден, осигурен и работлив. Въпреки че е лоялен партньор, тя може бързо да изгуби интерес, ако той не отговаря на чувствата, а и на очакванията й за сигурност. Рядко би се оставила на безсмислени и непродуктивни, според Дева, страдания. Държи също на добрите възпитание, обноски и култура.

Мъжът Дева трудно се пали. Причината - забелязва всеки детайл. Подробностите във външния вид, знанията и поведението на жената са подложени на щателен, да не кажем безпощаден, анализ. Най-много държи на чистотата, в пряк и преносен смисъл.

Тъй като е земен знак, практични показатели като здраве, работливост, вярност и способност да се отгледа поколение са съвсем реално определящи, за да реши той и да ви приеме в живота си.

Ако това се случи, Дева е верен и грижовен мъж. Ако обаче някога паднете под неговите изисквания или изгубите доверието му...нещата могат рязко да се променят.


Везни

Жената Везни е винаги прелестна, притежава особено излъчване, с което печели не само симпатии, но и доверие. Тя е почитателка на всичко изискано и романтично като вечеря на свещи, например.

Обича да анализира, както поведението на своя избраник, така и собствените си чувства. Тя е като порцеланова кукла - дори когато е студена (нещо, което се случва нерядко), продължава да е силно привлекателна за околните.

Равновесието и анализът са определящи за Везната. Тя не обича да попада в ситуации, които биха я извадили от това състояние. Харесва партньори, които биха я дарили преди всичко със спокойствие и грижи.

Мъжът Везни е типичният джентълмен. Той би ви поднесъл цветя, би ви държал за ръката, докато ви говори мили думи. Да отваря врата пред жена, да й поднася стола, да й пали цигара - всички тези малки жестове са му като вродени. Истински ценител на красотата. Усещането за съпричастност и взаимност обаче са по-значими, отколкото впускането в дълбоки и трудно смилаеми емоции. Харесва привлекателните, естествени, независими и непресторени, дори силни жени, тип "мъжко момиче".

И още нещо. Равновесие, баланс, "от друга страна" - чуете ли тези изрази в едно изречение, питайте изговарящия ги дали случайно не е Везни.

Скорпион

Жената Скорпион е типичен представител на крайностите и стъписващите противоречия - за нея сексът и плътското привличане са от първостепенно значение, но може да се отдаде и на платонична любов, ако реши, че това е мъжът на живота й.

Скорпион притежава отлични възстановителни сили, с които се възражда като феникс от пепелта.

Чувствата са й дълбоки и трайни, привлича се от фатални личности, които биха преобразили живота й. Много е ревнива, никога не прощава изневяра и само дебне за удобен момент, за да си го върне, ако са я предали.

Мъжът Скорпион е с много силно излъчване - сексуално, почти магнетично. Страстен и с дълбоки чувства, които по правило обаче крие зад фасада на "студена сила".

За него думата любов има голям смисъл и значение. Ако обича, обича всеотдайно и "до гроб", дори когато се е разделил със своята партньорка по една или друга причина. За това и трудно отдава сърцето си. Вродени инстинкти му помагат и той рядко прави грешни стъпки и неправилни преценки.

Привлича се от нетипични представителки на нежния пол, които имат с какво да го омагьосат. Духовното привличане е определящо. Не понася предателството и некоректността, тогава се държи като вманиачен и може да отрови живота на другия.

Стрелец

Жената Стрелец е емоционална и завладяваща. Обича да преувеличава преживяванията си, които по-често са на повърхността, просто за повече ефект.

Всъщност тя е едновременно мнителна и прагматична. Нуждае се от стимули като приключения, разходки сред природата, екскурзии, интелектуални спорове, приятни изненади, но най-важни са й просперитетът и удобствата.

Ще спечелите жената Стрелец, ако успеете да я накарате да повярва във вас и светлото бъдеще, подобно на приказка. Мрачните и твърде сериозни мъже нямат място до такава жена. Понякога доброто настроение, оптимизмът, ентусиазмът и вярата в утрешния ден са й достатъчни, за да остане до своя избраник. Ако той я кара да се чувства добре, по нейните критерии, тя дори го идеализира и издига на пиедестал.

Мъжът Стрелец е добронамерен "палавник", на когото е трудно да се сърдиш дълго време, дори и след поредния гаф, когато е забравил да се прибере у дома или пък е поканил гости без да попита. Не е повърхностен, но обича забавленията, спонтанността, романтиката. Осигурете му ги и той ще остане до вас. Е, пак няма да сте застраховани от изненадващи разкрития, като например, че мисли да пътува или пък, че ви възприема като приятел, от който търси повече разбиране...

Бъдете свободолюбива, не ограничавайте правата му и ще изживеете едно незабравимо приключение. Ако сте ревнива и обсебваща, не дай си Боже, скучна...най-добре е да си съберете багажа по-бързо и без да се обръщате назад. Ако ли не, той със сигурност ще го направи.

Козирог

Жената Козирог е амбициозна и странна в своите предпочитания. Привлича се от мъже, които да я учат и/или променят. Често сключва брак с много по-възрастни или пък точно обратното - по-млади мъже.

Няма скрупули да има връзка и със семейни личности. Упорита е, когато преследва своя избраник и не се съобразява с мнението на околните. Сексът и материалната сигурност - покажете ли, че ще ги осигурите, тя ще е с вас докрай.

Мъжът Козирог е роден началник, който ръководи семейната "фирма"! Тъй като финансовата и емоционалната сигурност са много важни, той дава всичко от себе си, за да я направлява в тази посока.

Дава съвети, доста прагматични, за правилността на действията на своята половинка. Тя трябва да слуша и да изпълнява. Тъй като е изключително амбициозен, мъжът Козирог е деен и взискателен, както към себе си, така и към жената до него.

Лоялен и всеотдаен е, но и обсебващ, ревнив. За да останете с него, трябва да го следвате и отговаряте на стремежите му.

Водолей

Жената Водолей е интуитивна и прозорлива. Умее да улавя мислите и настроенията на другите така, че те падат в плен преди да се усетят.

Водолейката действа последователно, с такт и безотказна стратегия. Но преди това трябва да прецени, че "целта" си заслужава и е изгодна за социалния й статус.

Не разчитайте на съчувствие и разбиране, ако я разочаровате и не отговорите на амбициите й! Тя лесно ще се справи дори и да е сама. Всъщност този знак не търпи "излишни" и "ненужни"емоции. Приятелство - магическата дума тук. Станете неин верен приятел и съмишленик и тя ще го оцени подобаващо.

Мъжът Водолей няма против да експериментира с всички видове взаимоотношения. Той е горд, независим, хладен и амбициозен. Въпреки че понякога действа изненадващо, непредсказуемо за близките си, това в крайна сметка се оказва добре обмислен ход, защото той умее да вижда бъдещето, а и кое е най-изгодно за него.

Интелектуалните стимули са определящи за този мъж, така че да остане верен. В този случай той ще се превърне във ваш най-добър приятел, неповторим любовник и стимул за социален растеж.

Риби

Жената Риби е емоционална, но и хитра, изплъзваща се.

Това е най- сложният и противоречив зодиакален знак (подобно на другите двойствени знаци). От една страна Риби е чувствителна, жадна за любов душа, а от друга - ако не я закриляте, ако не я изслушвате...

Оказва се, че иска повече, отколкото може да даде като чувства. Как го разбрахте? Ето един пример - говорите си колко много тя ви обича и в следващия момент ви заявява, че планира да замине в друга държава. Без вас! Дори може да си поплачете заедно, заради предстоящата раздяла. Боже, каква изненада, а?! Преди това обаче вие сте бил уволнен, а тя трудно би се справила с тази новосъздадената обстановка...

Не случайно казват "хлъзгав като риба".

Мъжът Риби лесно може да бъде разпознат - словоохотлив, добронамерен, чаровен...отличен манипулатор. Ако не успее да се хареса с многословие и ерудиция, се стреми да възбуди състрадание и разбиране.

Много красиви думи и обещания можете да получите от представителите на този зодиакален знак. Романтика, рамо на което да си поплачете...Но! Внимавайте! Този нежен човек може да ви "нахрани" повече с думи, отколкото с реални действия. Освен това си тръгва внезапно и без никаква видима причина, камо ли обяснение. Ако можете да четете между редовете и да усещате между усещанията, ще се окажете по-добре подготвени да се справите с тази комплексна и противоречива личност.

Източник: интернет

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини