Фотоконкурс на тема „Истинската любов е вечна”

Фотоконкурс на тема „Истинската любов е вечна” организират група ентусиасти от Момчилград в социалната мрежа Фейсбук. Инициативата стартира в групата „Заедно за един по-красив Момчилград” и се провежда под патронажа на градоначалника Акиф Акиф. В конкурса могат да участват жители на община Момчилград, които не са професионални фотографи.

Фотоконкурсът започва на 08.01.2014 г., а крайната дата за изпращане на снимките е 16.02.2014. Те трябва да се изпратят по електронна поща на адрес: zaednozamomchilgrad@gmail.com.Всеки участник може да изпрати само една снимка без воден знак, дата или други символ, нарушаващ целостта на изображението.

Одобрените снимки ще бъдат публикувани във фейсбук-групата „Заедно за един по-красив Момчилград” до 28.02.2014, където ще бъде предложено онлайн гласуване чрез брой „Харесвания”. Първите 10 снимки с най-висок резултат ще преминат във втория етап на конкурса, където от тях, комисия ще класира победителите на първите три места. Церемонията по награждаването ще се състои в началото на март. Спечелилите първите три места ще получат парични награди, съответно в размер на 200, 150 и 100 лева.

„Спряхме се на тази тема за фотоконкурса, тъй като смятаме, че истинската любов остава такава цял живот. Искрено и от сърце благодарим на кмета на общината Акиф Акиф, който приветства идеята ни и съдейства за реализирането й”, споделиха членовете на групата.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини