Ученичка отличничка от Кърджали се прочу и в нета с порно

Тя е само на 17 години и има над 40 000 фенове. Не само в Родопите, но и в цяла България. Доверие в Интернет й гласуват хора от най-различни точки на планетата. Отличничка е, в 11-ти клас е на водещо училище в Кърджали. В свободното си време работи за благотворителна организация. Неин видеоклип е качен в Интернет. В заглавието срещу името й пише „прави свирки”.
„Всеки четвърти телефон (25%) в Кърджали съдържа откровена порнография, в Смолян - едва 1 на 10 gsm-а (10%) съдържа нецензурни кадри. В Пловдив са „по-задръстени" от Кърджали, но „по-отворени от Смолян", там „зацапан" е всеки 6-ти телефон (17%). Снимки и клипове има от бани, тоалетни, заведения, известни местности – гола сесия на водопада край Дъждовница, на фона на телевизионна кула в Пампорово. Къде ли не!? Има клипове от около 3 минути, някои обаче са се снимали над 20 минути", това разкрива екип на мобилен оператор, който през последните месеци е консултирал сервизи за мобилни телефони в Пловдив, Кърджали и Смолян.
Порното на 11-токласничката от Кърджали е гледано от 29 314 души до 19 декември в един от сайтовете за обмен на порноклипове. Видеото, с продължителност 2 минути и 48 секунди, е било качено и на друго място във виртуалната мрежа, и също има около 10 000 зрители. Там фигурира само с личното си име, но експерти ни разкриват и фамилното й име, и профила на момичето във Фейсбук. Обясняват ни е как порното се е появило в Интернет.
„Вероятно бивше гадже е снимало с мобилния си телефон. Често това се случва след употреба на наркотици. След време тийнейджърите се скарват и за отмъщение „момчето със сините слипове" качва клипа в глобалната система. Забележете как до втората минута трудно можете да разпознаете момичето. След втората минута обаче момчето така намества гаджето си, сякаш знае, че след време ще разпространи сниманото", поясняват експертите.
Интересното е, че не са направени постъпки за сваляне на клипа от сайтовете.Учителите на девойката също са гледали кадрите, но и те не са реагирали, смятат съученици на „порноакрисата" .
В същото училище преди 2 години е имало случай с момиче от селата, която също се появила в сайт с аматьорско порно. Реагирала по-остро и клипът е свален. Днес тя учи в университет в столицата. „По принцип съсипването на човешки съдби си го правят самите момичета, като се снимат с любовниците си. А и разни амфети начертани и готови за шмъркане снимат, марихуани и т.н. Преди години имаше случай с момиче от Кирково. Падна голямо възмущение. Родителите трябва да се по-внимателни, да следят изкъсо децата. Защото в България трудно може да се докаже кой снима и кой е бил на компютъра при качването. Всичко се проследява, намира и т.н. Но това са устройствата - кой е стоял зад тях, е само косвено, в съда трудно се доказва вината. Пропуск в законодателството, при това много сериозен", пояснява един от най-добрите експерти в региона.
Може ли да се направи профил на порноманиака?, следващият въпрос към на екипа на мобилния оператор.
„Няма етнос, цвят, религия. Представители на странно поколение, с различни ценности. Амбициозни хора, за които не образованието е водещо, а парите. Един от собствениците на телефон, претрупан с порно, каза „За какво ми е да уча. Че най-богатият човек на Пловдив няма завършен 11 клас!? Някои сами си качват клиповете, в които участват. Има и такива, които с ясно съзнание извършват престъпления – качват клипове от откраднати телефони. Важно е да се знае, че дори изтрити данни могат да бъдат възстановени, въпреки форматирането. И тогава пак се вижда какво е имало на телефона, поне 50% се възстановява", допълват от екипа.

Източник: http://www.dnesplus.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

Още новини

Последни новини