Децата в Дъга посрещнаха Дядо Коледа

Децата от Дневния център за деца с увреждания „Дъга” посрещнаха Дядо Коледа в компанията на своите родители и приятели. За да изненадат белобрания старец малчуганите органзираха празнична програма с коледни песни и стихове.

И тази година гости на центъра бяха доброволци от ОДК-Момчилград и ученици от гимназията по туризъм и хранително-вкусова промишленост "Св. Св. Кирил и Методий" към Областния съвет на БЧК. 

Гостите пожелаха на малчуганите в прегръдката на Святата нощ да бъдат здрави, по лицата им да греят слънчеви усмивки и да бъдат заобиколени с много любов и топлина. Не пропуснаха да ги изненадат с лакомства и подаръци.

Най-новата придобивка за малките потребители от "Дъга" е велоергометър. Уредът е подарен от фирма „Технополис”,гр. Кърджали , която ежегодно провежда дарителска акция в подкрепа на деца с увреждания.

Екипът на Дневния център благодари на своите съмишленици и благодетели за духовната и материална подкрепа и им пожела да запазят своята човечност, милосърдие и вяра в доброто. 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини