Шамара,Тариката и Релето пяха за болната Христина, деца събраха 1560 лева от концерта

Рапърите Мишо Шамара,Тариката и Релето влудиха младежката публика на Кърджали със своите нови песни. Изпълнителите пяха и стари парчета, като им пригласяха от публиката. Това стана по време на благотворителният концерт в Дома на културата организиран в подкрепа на болната Христина Стайкова.Звездите на рапа събра Тариката по молба на децата от СОУ”П.Р.Славейков”. Самата Христина също присъства на концерта с малката си дъщеря. Ще припомним ,че преподавателката от “Славейков” започна курс химеотерапия в истанбулска клиника, за което са необходими 10930 евро. Не е исключено да се наложи и оперативна намеса с лазер. Нужни са хиляди левове за спасяването й, за да продължи да се грижи за двете си дъщери, на които се е посветила.

Нейните ученици в “Славейков” бяха отпечатали 400 билета , които свършиха за минути. Те продаваха и картички с лика на Христина и призив за помощ. Публиката бе изцяло от ученици, които отделиха по два лева за билет. Много от тях си купиха картички с лика на любимата учителка. Някой пусна банкнота от сто долара.

Децата определиха своята преподавателка като силна и борбена жена.

Тариката пя за всички:”Отвръщай на доброто с добро,а на злото с още повече добро”. Млади рапъри запяха: “Приятелю мой ,бори се докрай,аз съм с теб!”. Релето призова всеки от присъстващите да помага на ближния си.

Христина аплодира всички, които пяха за нея на благотворителния концерт.

Георги Кулов

Христина аплодира рапърите
Мишо Шамара
Релето
Тариката
Деца продадоха 400 билета
Ученици предлагаха картички
Публиката
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини