Търсят данъчни инспектори за ГКПП Маказа

Националната агенция за приходите (НАП) в Пловдив тьрси 17 служители за новото зве­но "фискален контрол", което ще стартира от 1 януари 2014 година.

Агенцията обявява конкурс за длъжностите "старши инспектор по приходите" и "инспектор по приходите". Одобрените ще работят в екипи на територията на НАП - Пловдив и по- конкретно в областите Стара Загора, Хасково, Кърджали и Смолян. Екипите ще правят про­верки в близост до граничните пунктове "Ка­питан Петко войвода" и "Маказа - Нимфея", а също и във вътрешността на страната - в местата, където транспортните средства ще бъдат разтоварвани под данъчен контрол.

Конкурсът за свободните работни места щ се проведе на два етапа. На първия участниците ще решават тест, чиято цел е да се установят професионални им знания. Допуснати те до втория етап ще бъдат и интервюирани. Работата на инспекторите във фискалното звено ще бъде свързана с физически и документален контрол на стоки, представляващи ви­сок фискален риск. Служителите в звеното ще бъдат обезпечени с транспортни средства и техническо обо­рудване.

Кандидатите за работа в НАП - Пловдив трябва да подадат документи до16 декември включител­но, лично или чрез пъл­номощник с нотариално заверено пълномощно- оригинал в сградата на дирекцията в Пловдив на ул."Скопие" 106.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини