Звездата от "Бързи и яростни" Пол Уокър загина

Американският актьор Пол Уокър е починал при автомобилна катастрофа в щата Калифорния, се казва на официалната страница на актьора във Facebook.

"С прискърбие трябва да потвърдим, че Пол Уокър почина днес (30 ноември) в резултат на автомобилна катастрофа", се казва в съобщението.

Актьорът е загинал при катастрофа в град Санта-Кларита, намиращ се на север от Лос Анджелис, където е пристигнал да участва в автомобилно шоу, чиято цел е била да събере пари за пострадалите от тайфуна във Филипините.

Видеокадри на горящото "Порше", в което актьорът Пол Уокър изгаря жив след катастрофа, бяха разпространени от американското светско издание TMZ.

Любителското видео е заснето от случаен минувач, който станал свидетел как звездата от филма "Бързи и яростни" загива.

Последните информации за инцидента в Санта Кларита сочат, че зад волана на спортния автомобил е бил не Пол Уокър, а негов приятел - Роджър Родас, който също загинал.

Двамата били в Южна Калифорния за благотворително събитие на организацията на Уокър Reach Out Worldwide, която подпомага жертвите на природни катаклизми по цял свят.  Родас е качил актьора в своето Порше Карера. По пътя обаче той се отклонил от пътя и забил колата в улична лампа и дърво.

След удара Поршето се запалило, а до пристигането на лекарите двамата вече били мъртви.

Причината за трагичния инцидент все още се изясняват.

Източник: inews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини