Последовател на Джак Изкормвача вилнее в Черничево

Последовател на британския крими герой Джак Изокрмвача бе наказан за това, че прободе в корема свой съселянин от село Черничево. Магистратите от Крумовград осъдиха на една година затвор условно с три години изпитателен срок Б.И.Ч. , за това, че заби ножа си в свой комшия на 13 юни 2013 г. и му причини средна телесна повреда.Обвиняемият получи и шест месеца условно за притежание на боеприпаси.

Б.И.Ч. е женен,безработен и осъждан. Повод за кървавата свада е разправия около селски интриги.

На 13 юни 2013 сутринта потърпевшия И.К.К. пил една ракия и отишъл в дома на своя съселянин и седнал да гледа телевизия. Около 10,00 часа влязъл Б.И.Ч. Поискал от домакина празна туба за да си налее айран. Останал насаме с жертвата. Изкормвача се обърнал към И.К.К с думите „Внимавай какво приказваш!” Възникнала разправия. Обвиняемият извадил нож от калъф на кръста и пробол жертвата в корема.Ударил го с юмрук и в дясното око. В този момент се върнал домакинът. Изкормвача си тръгнал с тубата,все едно нищо не се е случило. Съселяни на потърпевшия извикали Спешна помощ и полиция.

В съда Б.И.Ч. твърдял, че жертвата сама се нанизала на ножа, докато той си дялкал парче дърво. Подсъдимият даже посочил като нападател потърпевшия И.К.К.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини