4-те мъжки комплекса, които винаги убиват любовта

Жените често сме обвинявани за разпадането на връзките ни. Не сме знаели какво искаме, не сме били емоционално стабилни, не можем да нацелим правилния подход… Но дори да има идея истина в тези твърдения, значи ли това, че господата са безгрешни, стабилни същества, с ясни идеи и представи за любовта и отношенията? Отговорът е категорично и абсолютно „Не“! И, за да не сме голословни, ще ви кажем кои са 4-те най-често срещани комплекса при мъжете, които рано или късно съсипват всяка връзка.

1. Комплексът на нереализацията

Мъжете искат да са стабилни и добре устроени финансово. Ситуацията е такава, обаче, че много трудно се получава и това ги яде отвътре. Как се отразява този комплекс на връзката? Не, не си мислете, че мацката иска подаръци, той не може да си ги позволи и съответно тя го зарязва. Истината е друга. Той започва да злобее срещу всички успели хора, дори част от тях да са приятелите или близките й. Сподели ли му своя мечта, той моментално я срязва, че това няма как да се случи. Изнервя се на елементарни покупки, които е направила. А на събиранията с приятели основната му тема е: „Ех, аз, ако имах пари…“ Цялото това поведение в един момент тръсва!Защото, ако има нещо по-лошо от мрънкаща жена, то това е мрънкащият мъж, коментират от beu.bg.

2. Комплексът на измамения

Той е претърпял огромно любовно разочарование. Бил е ужасно наранен и сега си го изкарва на всяка следваща жена. Как? Държи се дистанцирано, не проявява нежност, не споделя, вие сте тази, която поема всякакви романтични инициативи. И всичкото това върви със сериозна доза ревност и недоверие. Това е наистина тежко за всяка жена. Особено, ако е решила да се бори докрай, а усилията й да покаже на любимия си, че държи на него, но държи и да се чувства обичана, все са напразно. Тя в един момент ще се измори. А и в крайна сметка защо е нужно да плаща за чужди грешки?

3. Комплексът "аз не те заслужавам"

Макар на пръв поглед това хич да не изглежда лошо за жената, крие доста опасни за връзката фактори. Мъжете без самочувствие са склонни буквално към обсебване! Гледат половинката си в очите, готови са да изпълнят всяка нейна безумна прищявка, звънят й постоянно по телефона, пишат в чата, постват на стената й… Това всъщност ще доведе до нейнотоотегчение, дори досада. Има и още нещо – тези момчета обикновено чакат всичко да им се каже. Или, ако има проблем, те ще съдействат, но жената до тях трябва да им каже как и кога. Просто става някакъв извратен тип връзка, която по-скоро изморява, отколкото да зарежда.

4. Комплексът на лошия любовник

Добре знаем колко важно е за мъжете да знаят, че се представят чудесно в леглото. Но се случва собствената им неувереност да е толкова голяма, че направо да ви влуди. Първо, той ще трябва да направи сравнение. Съответно ще разпитва за миналите ви партньори – колко са, защо ги зарязахте, а дори и до по-пикантни въпроси може да се стигне. И с всеки ваш отговор (незвисмо какъв) той ще се комплексира още повече. Често ще се държинеадекватно по време на секс, опитвайки нестандартни неща. А после ще задава въпроси харесало ли ви е, кое по-точно ви е харесало и какво искате да усъвършенства. И на всичкото отгоре, колкото и да се стараете да му покажете, че прави добър секс, той накрая ще каже, че лъжете, за да не го нараните. Е, това секс ли е, живот ли е? Просто не става!

Източник: http://www.petel.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини